Eğitim
Giriş Tarihi : 28-09-2015 15:58   Güncelleme : 28-09-2015 15:58

AKYAZI’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

2015-2016 Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi Akyazı’da da ilk zillerin çalması ile başladı.

AKYAZI’DA İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

2015-2016 Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi Akyazı’da da ilk zillerin çalması ile başladı. Okulların başlaması ile birlikte İlköğretim Haftası da yapılan törenlerle kutlanmaya başladı.

 İlköğretim Haftası dolayısı ile Akyazı’da ilk tören Atatürk anıtı önünde düzenlendi. Okullardan temsili gurup öğrencileri, okul Müdür ve öğretmenlerin ve bazı daire amir ve memurlarının hazır bulunduğu tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir’in anıta çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile yapıldı.

 Akyazı’daki ikinci tören Paris Orta Okulunda yapıldı.

Paris Ortaokulunda Türkçe Öğretmeni Reşat Beyoğlu’nun sunumu ile yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı.

Törende daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı  Belediye Başkanı Hasan Akcan, Okul Müdürü Emin Akbayrak ve Sosyal Bilgiler  Öğretmeni Rıdvan Dişli  haftanın anlam ve önemini belirten konuşmalarını  yaptılar.

 Öğrencilerin günün anlamını belirten şiirlerini okumalarının ardından 8. Sınıf öğrencileri okula yeni başlayan İlk ve Ana okulu öğrencisi kardeşlerine birer hoş geldiniz çiçeği verdiler.

 Program büyük alkış alan bayrak gösterisi ile tamamlandı.

Protokol törenden sonra sınıfları gezerek öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek öğrencilere hediyeler dağıttılar.

Akyazı’daki İlköğretim Haftası kutlama törenine Akyazı Kaymakam Vekili Karapürçek Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Garnizon Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Belediye Başkanı Hasan Akcan, daire amirler ve memurları ile kalabalık bir veli topluluğu katıldı.

 

 

          

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ