Eğitim
Giriş Tarihi : 28-09-2015 12:05   Güncelleme : 28-09-2015 12:05

İLK ZİL ÇALDI OKULLAR CIVIL CIVIL

205-206 Öğretim yılı ilk zillerin çalması ile başladı. Bu

İLK ZİL ÇALDI OKULLAR CIVIL CIVIL

205-206 Öğretim yılı ilk zillerin çalması ile başladı. Bu yıl iki hafta gecikme ile başlayan öğretim yılı içinde yapılacak ek çalışmalarla işlenemeyen dersler işlenecek.

 BİZİM AKYAZI ekibi olarak çalan ilk zille birlikte geçtiğimiz yıl Anadolu Öğretmen Lisesi olan ve adı Konuralp Anadolu Lisesi olarak değiştirilen lisemizde okul açılışını izledik.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan yeni öğretim yılına başlayan Konuralp Anadolu Lisesi öğrencileri ilk talimatları okul Müdürü Hasan Can’dan aldı.

 Okul Müdürü Hasan Can zaman su gibi akıp gidiyor. Sanki dün okuldaydınız bu gün yine okuldasınız. Hızla gelip geçen zamanı çok iyi değerlendirerek başarıyı yakalamak sizlerin elinde. Bilhassa dokuzuncu sınıf öğrencileri için söylüyorum. Yeni bir okula geldiniz. Başarılı olmanız için Kısa sürede okula alışarak derslerinize çok iyi ve planlı çalışmanız gerekir. Geçtiğimiz yıl mezun olup büyük bir başarıya imza atan ağabeyleriniz ve ablalarınızın bu başarılarına artarak katkı vereceğinize inancım tamdır dedi ve yeni öğretim yılının sağlıklı başarılı ve mutlu bir şekilde geçmesi dileklerini sundu.

Daha sonra da öğrenciler sınıflarına alındı ve ilk ders başladı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ