Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 18-09-2015 23:12   Güncelleme : 18-09-2015 23:12

BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKÇAN BASINA PROJELERİNİ TANITTI

“Herkes konuşur Hasan Akcan” yapar.

BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKÇAN BASINA PROJELERİNİ TANITTI

“Herkes konuşur Hasan Akcan” yapar.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan bu sözlerini Akyazı’daki basın mensupları ile yapımı devam eden projelerini yerinde görmek üzere yapılan gezi sırasında söyledi.

 Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan  beraberinde Belediye başkan yardımcıları Mehmet Çakmak Ünal Gündüz ve Mustafa Tonyalı ve basın mensupları olduğu halde düzenlenen gezide ilçede yapımları devam eden projeleri tek tek yerinde göstererek projeler hakkında bilgiler verdi.

Gezinin ilk durağı kaymakamlık binasında bulunan ilçede yılan hikâyesine dönen ve şu anda test yayınlarına başlanan Mobesa  merkezi oldu. Burada mobese projesi hakkında gelinen son nokta hakkında bilgiler verildi.

 Daha sonra sıra ile yapımına devam edilen Sanayi yolu, 112 acil ambulans yanı Aile Parkı, Sabah Derneğine tahsis edilen afet eğitim merkezi, Karacasu Deresi ıslahı çalışmaları, Karacasu deresine bağlı 17 Dönüm arazi üzerine kurulacak olan çok amaçlı sosyal tesis, Akyazı Oto Parkı, Akyazı Trafik Park, Akyazı Devlet hastanesi yanında yapımı devam eden Çok amaçlı spor kompleksi ve sentetik futbol sahası çalışamaları, Aksar tepe projesi ve Yolu, Kuzuluk Düğün Sarayı ve mesire alanı, Kuzuluk Orman Park ve Piknik alanları ile Yine Kuzuluk’ta bulunan Kuzuluk göl park dinlenme ve seyir alanları gezilerek çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

 Başkan Hasan Akcan gezinin son durağı olan göl parkta yaptığı değerlendirmede “ herkes konuşur Hasan Akcan yapar” diyerek tanıtımını yaptığımız projelerin ayrı ayrı maliyetleri yüksek önemli projeler olduğunu belirterek bazılarının bitme aşamasına geldiğini söyledi. Diğerlerinin de gelecek yılın sonuna kadar tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacağını belirtti. Böylece görev süremiz içinde halkımıza verdiğimiz sözleri de yerine getirmiş olacağız dedi.

Ayrıca Aksar Tepe’ye ek olarak düşünülen Kuzuluk düğün sarayı, Aksar tepe Kuzuluk göl park arasına Teleferik Projesinin de ön çalışmalarının bitme aşamasında olduğu söyleyen Başkan Akcan biz bir ekibiz başkan yardımcılarım ekibimizin beyni Akyazı için güzel olan her şeyi düşünüyor düşündüklerimizi de hayata geçiriyoruz. Diyerek konuşmasını dilinden düşürmediği herkes konuşur Hasan Akcan ve ekibi yapar diyerek tamamladı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ