Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 03-09-2015 08:13   Güncelleme : 03-09-2015 08:13

AKSARTEPE PROJESİNDE SONA DOĞRU

Ailelerin nezih bir ortamda piknik yapabilecekleri yeni bir alan olan

AKSARTEPE PROJESİNDE SONA DOĞRU

Ailelerin nezih bir ortamda piknik yapabilecekleri yeni bir alan olan Aksartepe projesine ait alana giden yol üzerinde çalışmalarına devam eden Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksartepe yolunda yeni yol açma ve genişletme ve zemin düzeltme dolgu malzemesi serimi ve künk döşeme işlemleri gibi çalışmalarına hızla devam ediyorlar.

Aksartepe ‘de Çalışmalar Hızlandı…

İlçe genelindeki tüm mahallelerde farklı birçok ekipleri hızla çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri, İlçede merakla beklenen Aksar Tepe mesire alanı için yeni yol açma ve genişletme, zemin düzeltme dolgu malzemesi serimi, künk döşeme işlemleri gibi çalışmalarına hızla devam ediyor. Aksartepe zirvesine giden yol üzerinde yağmur suları için büz döşeme işlemleri devam ediyor.  

Aksartepe Bölgenin uğrak yeri olacak…

Özellikle yaz aylarında serin ve manzarası ile tüm Akyazılar ve misafirler için Aksartepe üzerinde yapılacak olan Aksartepe Mesire alanı projesinde birçok kapalı ve açık oturma alanları, otoparkları, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları, piknik alanları barındırmakla birlikte karşısında Akyazı manzarası, tertemiz havası ve doğasıyla arka kısmında dağlardan gelen orman kokusu ile muhteşem bir sosyal alan olarak Akyazı’nın hizmetine kısa bir süre içerisinde sunulması hedefleniyor.   Aksar Tepe yolunun açılmasıyla birlikte projenin ilk adımını atan Akyazı Belediyesi yolların açılmasının ardından da mesire alanı ve binaların inşaatına başlayacak.

Başkan Akcan; “Turizm Açısından Önemli Bir Gelişme”…

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan proje ile ilgili “İlçemizin en önemli projelerinden olan Aksartepe projesi ile ilgili çalışmalarımız hızlandı. Bir çok yerde projelerimize devam ediyoruz. Ancak; Aksartepe Projemiz bizim turizm açısından da çok önem verdiğimiz bir proje, dolayısıyla halkımızın yanında, ilçemize ziyarete gelen misafirlerimizin de uğrak yeri olacak bu proje için Mesire alanı projesi içerisinde birçok kapalı ve açık oturma alanları, otoparkları, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve bisiklet yolları, piknik alanları işlemlerimizi önemsiyoruz. Yol çalışmasının bitiminden hemen sonra da bu çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu çalışmaların bitiminden sonra Akyazı ve  çevre ilçelerinde görülebileceği manzarasıyla adından söz ettirecektir. Bir amacımız da Akyazı’nın tanıtımına da katkı sağlamasıdır. Sakarya genelinde gezilecek ve görülecek yerler anlamında adını yazdırması da ilçe turizmi açısından önemli bir gelişmedir. Akyazı’nın her geçen gün gelişmesi ve daha yaşanabilir hale gelmesi için çalışmalarımızı artan bir tempo ile devam ettiriyoruz” dedi.    

    

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ