Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 31-08-2015 18:03   Güncelleme : 31-08-2015 18:03

AKYAZI’DA OKUL PROTOKOLÜ İMZALANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından

AKYAZI’DA OKUL PROTOKOLÜ İMZALANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Akyazı’da yaptırılacak olan 24 derslikli İlköğretim Okulunun protokolü Ticaret Borsası salonunda düzenlenen bir törenle imzalandı.

TOOB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada bugün Akyazı’ya hayırlı bir hizmet için geldiğini, Akyazı’yı ve Akyazı’daki Oda ve Borsa başkanlarını çok sevdiğini ve bu sevginin bir tezahürü olarak Akyazı’ya bir okul yapmak istedikleri söyledi.

Okul binası yapımına ilişkin ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ile Borsa Başkanı Ali Şener Bayraktar’ın son derece ısrarcı olduklarının da altını çizen Hisarcıklıoğlu, Allah izin verirse imzaladığımız protokol çerçevesinde Akyazı’ya bir ilköğretim okulu binası yapacağız dedi.

VALİ 24 DERSLİK İSTEDİ

İmza törenine katılan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da konuşmasında Hisarcıklıoğlu ile Birlik Yönetim kurulunu Sakarya’da ve Akyazı’da görmekten ve onları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sizlerden bir rica olacak o da yapacağınız okul binasının derslik adedi 24 olsun dedi.

Hisarcıklıoğlu’nun da tamam demesi üzerine 24 derslikli okul binası için hazırlanan protokol TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkan yardımcısı Halim Mete, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı; Belediye başkan Vekili Mehmet Çakmak, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ve BORSA Başkanı Ali Şener Bayraktar ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından birlikte imzalanarak yürürlüğe sokuldu.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ