Eğitim
Giriş Tarihi : 30-08-2015 00:10   Güncelleme : 30-08-2015 00:10

HİSARCIKLIOĞLU YARIN AKYAZI’YA GELİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu

HİSARCIKLIOĞLU YARIN AKYAZI’YA GELİYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu  Akyazı’ya geliyor. 31 Ağustos Pazartesi günü Saat 14.30’da Akyazı’ya gelecek olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek. Burada bir müddet dinlendikten sonra ATSO tarafından satın alınan ve önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan hizmet binasının yapılacağı alanda bir inceleme yapacak.

BORSA SALONUNDA İMZA TÖRENİ YAPILACAK

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Akyazı’ya geliyor olmasının ana sebebi ise ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’ın ısrarla talep ettiği Akyazı’ya bir okul yapılması ile ilgili olacak. TOBB Yönetim Kurulu toplantısında ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’ın isteğine olur çıkması üzerine Rifat Hisarcıklıoğlu bugün Borsa salonunda yapılacak olan toplantıda bir de protokol imzalayacak. Protokole ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’ın yanı sıra Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı ile Belediye Başkanı Hasan Akcan da imza atacak.

BAYRAKTAR AÇIKLAMA YAPTI

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar bir müddetten beri Birliğimizin İlçemize bir okul binası yapması konusundaki çalışmalarımız sonunda mutlu bir şekilde sona ermiştir. Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu bugün Akyazı’ya gelerek yapacakları okul binası ile ilgili bir protokol imzalayacaktır. Bugün bizim için önemli bir gündür. Böylece ATSO ve başkanı olarak verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz ve bundan da büyük mutluluk duyuyoruz dedi ve açıklamasını şöyle tamamladı “ Sayın Birlik başkanımıza İlçemize yapacakları okul binası için şimdiden teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza ve Gençlerimize yapılacak her türlü hizmet geriye olumlu olarak dönecektir. Okul binası kararı alan ve bugünde protokol için Akyazı’ya gelecek olan değerli Birlik başkanımız bize verdiği sözünü tutmuştur. Bu nedenle kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. “ 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ