Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 27-08-2015 18:40   Güncelleme : 27-08-2015 18:40

BELEDİYE SONBAHARA HAZIRLANIYOR

Yaklaşan Sonbahar mevsimi öncesinde hazırlıklarını büyük ölçüde hızlandıran

BELEDİYE  SONBAHARA HAZIRLANIYOR

Yaklaşan Sonbahar mevsimi öncesinde hazırlıklarını büyük ölçüde hızlandıran Akyazı Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri Alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ilçe genelinde devam ediyor.

 Sonbahar Hazırlıkları Başladı.

 Kuzuluk Orta mahalle Güneştepe mevkiinde çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri olası yağmur, su taşmaları, ve benzeri unsurlara karşı tedbir almak ve alt yapıyı güçlendirme çalışmaları ve özellikle kış aylarında bozuk yollarda evlerine gitmekte zorlanan Güneştepe mahallesi sakinlerinin belediye ye gelen taleplerine cevap vermek adına yağmur suyu kanalı açma, büz döşeme, yol açma, dolgu malzemesi serimi gibi çalışmalarına hızla devam ediyor.

 Tarla ve Mera Yollarına Dolgu çalışmaları sürüyor.

 Kazancı mahallesinde de Kuzuluk Kuzuluk Orta mahalle Güneştepe mevkiinde yapılan çalışmaların benzerlerini yapan Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca  Mudurnu çayından alınan dolgu malzemesini Kazancı mahallesindeki sel ve taşma riski bulunan tarla ve mera yolları gibi yerler için dolgu malzemesi olarak döküyor.  Zaman içerisinde su ile birlikte gelerek Mudurnu Çayında biriken malzeme de Akyazı Belediyesi ekipleri tarafından dolgu malzemesi olarak değerlendirilmiş oluyor.

 Akyazı Belediyesinden Büyükşehir Belediyesi Afsalt çalışmalarına yardım

 Karaçalılık – Kuzuluk arasında bir süre önce Kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Saski’nin, kanalizasyon yapımı sonrasında asfalt yolda bıraktığı bozuklukları onarmak için asfalt yapımına başlayan Sakarya Büyükşehir belediyesi ekipleri’ne yapmış olduğu asfalt çalışmalarının bir an önce tamamlanması ve ilçe yollarının güzelleşmesi adına Akyazı belediyesi Fen işleri ekipleri de yardımda bulunuyor.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ