Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 25-08-2015 21:46   Güncelleme : 25-08-2015 21:46

ALAAĞAÇSPOR SAHAYA İNDİ

Geçen sezon oynadığı mükemmel futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla

ALAAĞAÇSPOR SAHAYA İNDİ

Geçen sezon oynadığı mükemmel futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla 1.Amatör liginden Süper lige çıkmayı başaran Akyazı’nın köklü takımlarından Alaağaçspor yeni sezon için sahaya indi.

Geçen sezon takımda yer alan oyuncularının önemli kısmını bu sezon için kadrosunda tutmayı ı başaran ve yaptığı transferlerle de eksiklerini gideren Alaağaçspor’un bu sezon oynayacağı süper ligde adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor.

Kendi tesislerinde yeni sezonu sade bir törenle açan Alaağaçspor’un genç ve dinamik başkanı Aydın Birincioğlu açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi “Şanlı tarihine baktığımızda başarılarla dolu olan takımımız bu yıl da başarılı olmak için sahaya çıkacaktır. Bizde başarının yanında fair/play kurallarına da uymak zorunludur. Geçen sezon tek kırmızı kart görmeyen ve maçlarında hiçbir olay yaşamayan takımımız bu sezonda aynı düşünce ile sahaya çıkacak ve maçlarını futbol kuralları ve fair/play ruhuna uygun bir şekilde oynayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bizler öncelikli olarak bu düşünce ile sahaya çıkacağız ve futbolumuzu oynayacağız. Atatürk’ümüzün söylediği gibi biz de sporcunun akıllı ve ahlaklı olanını seviyoruz. Takımımızda yer alan oyuncularımıza da bun düşüncemizi aşılıyoruz”

Sade törene katılan Alaağaç Mahalle Muhtarı Ali Yalçın’da yeni sezonda takımına ve ligde mücadele edecek olan tüm takımlara başarı diledi ve başkanımızın söylediği gibi ligin fair/play çerçevesinde oynanması  ve hiçbir maçta olay çıkmaması dileğine katılıyorum dedi.

Alaağaçspor’un Antrenörlüğüne getirilen futbol hayatı başarılarla dolu Yusuf Demirbaş’ta takımına güvendiğini söyledi ve iyi bir hazırlık dönemiyle birlikte ligde adından söz ettiren takımlar arasındaki yerimizi alacağımızdan eminim dedi ve tüm takımlara yeni sezonda başarı dileklerini gönderdi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ