Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 24-08-2015 09:56   Güncelleme : 24-08-2015 09:56

ASAKYAZI SAHAYA İNDİ

Sakarya Süper amatör kümenin köklü takımlarından Asakyazıspor dün düzenlenen törenle seyircisi ile tanıştı.

ASAKYAZI SAHAYA İNDİ

Sakarya Süper amatör kümenin köklü takımlarından Asakyazıspor dün düzenlenen törenle seyircisi ile tanıştı.

Sezon açılışı öncesi Akyazının efsane takımları Akınsparor ve Gençliksporun efsane oyuncuları arasında geleneksel tekaütler maçı oynandı. Eski kurtların hünerlerini sergilediği maçı Akınspor tekaütleri Yusuf Özmert ve Murat Öz’ün golleri ile 2-1 kazandı. Gençlikspor’un golünü ise Sait Okur Penaltıdan kaydetti.

 

Tekaütler maçı sonrası yapılan tören şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Daha sonra isimleri okunarak sporcular seyirciye tanıtıldı.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba Asakyazıspor Kulüp Başkanı Sait Beşir’e çiçek verdi ve yaptığı konuşmada başarı dileklerini iletti.

 

Daha sonra Konuşan   spor hizmetleri şube müdürü Bülent Kasım yaptığı konuşmada aranızda bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. İnşallah bu gençler arasından oğuzlar, Aykutlar gibi büyük sporcular yetişir diyerek yeni futbol sezonunda As Akyazıspora başarılar diledi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan da konuşmasında amaçlarının ahlaklı, topluma ve çevresine faydalı bir gençlik yetiştirmek olduğunu belirterek anne babalar başta olmak üzere bu gençlere sahip çıkın dedi. Başkan Akcan biz belediye olarak bu yolda her türlü yapıyoruz ve de yapmaya devam edeceğiz dedi.

 

Konuşmalardan sonra hazırlık maçı için sahaya çıkan Kocaali spor Kardeş takım As Akyazıspora yeni sezonda başarılar diliyoruz pankartı ile Akyazı seyircisini selamladı.

Daha sonra da her iki takım arasında yapılan hazırlık maçını Kocaalispor kazandı.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ