Vefat
Giriş Tarihi : 19-08-2015 02:22   Güncelleme : 19-08-2015 02:22

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Geçtiğimiz günün sabah saatlerinde Akyazı’nın Kuzuluk Orta Mahalledeki

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Geçtiğimiz günün sabah saatlerinde Akyazı’nın Kuzuluk Orta Mahalledeki evinden çıkarak ekmek almak için yakınlarındaki Markete bisikletiyle giderken asker uğurlaması yapan gurupta bulunan bir kişinin silahından çıkan mermi ile hayatını kaybeden Yaşar Panga (60) dün arasında Kuzuluk Merkez mezarlığında toprağa verildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

Bir maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Yaşar Panga’nın cenazesinin evinden alınması esnasında çocukları ve yakınlarının ağıtlar yakarak döktükleri gözyaşları cenaze törenine katılan herkesi derinden üzdü ve onlarda yakınları ile birlikte gözyaşı döktü.

ÇOK SEVİLİYORDU

Yaşar Panga çevresinde, yaşadığı Kuzuluk Mahallesinde çok sevilen biriydi. Özü ve sözü bir olan, doğru bildiğinden asla şaşmayan Yaşar Panga’nın maganda kurşunu ile hayatını kaybetmesi ailesi, yakınları kadar onu tanıyan herkesi son derece üzdü.

KATILIM YÜKSEKTİ

Maganda kurşunu ile hayatını kaybeden Yaşar Panga için düz enlenen cenaze törenine katılım hayli fazla oldu. Cenaze törenine katılanların ortak isteği bu tür olayların bir daha yaşanmaması yönündeydi ve bu konuda tüm yetkililer göreve davet etmeleri de dikkat çekiciydi.

TESLİM OLDU

Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma devam ederken Oğuzhan Y. isimli 22 yaşındaki bir genç olayın sorumlusu olduğunu belirterek olayda kullandığı ve Yaşar Panga’nın ölümüne neden olan tabancası ile birlikte Jandarmaya gelerek teslim oldu.

TUTUKLANDI

Jandarmaya teslim olan ve olayla ilgili tabancasını teslim eden Oğuzhan Y. (22) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Oğuzhan Y. nin gerek adliyeye çıkarılışında ve gerekse tutuklanarak ceza evine gönderilişi esnasında hayli üzgün olduğu gözlendi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ