Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 11-08-2015 00:21   Güncelleme : 11-08-2015 00:21

S.A.B.A.H. DERNEĞİ YAYLA SAFARİSİNDE

Kısa adı S.A.B.A.H olan Sakarya Afet Bilincini Geliştirme ve Afete Hazırlama Derneği üyeleri

S.A.B.A.H. DERNEĞİ YAYLA SAFARİSİNDE

Kısa adı S.A.B.A.H olan Sakarya Afet Bilincini Geliştirme ve Afete Hazırlama Derneği üyeleri hafta sonu Akyazı’nın dağlarındaki yaylalarını, tabii güzelliklerini ve doğa harikası göllerini görmek, yürüyüş yapmak ve eğlenmek üzere düzenlenen safariye katıldılar.

 İlçemizde yeni kurulan ilçe turizminin gelişmesine katkıda bulunmak, ilçemizin doğa güzelliklerini tanıtmak üzere faaliyetlerine başlayan AYAKİZİ SAFARİ Kulübünün Acele yaylası ile başlayan ve Sülüklü göl de sona eren safarisine katılan S.A.B.A.H gurubu unutamayacakları bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 Erhan Durmaz ve Kazım Öner tarafından organize edilen SAFARİ gezisi sırasında 8 kişilik kafile ile Akyazı’dan başlayan yolculuk Acele Yaylası, Sultanpınarı yaylası, Dalımbaz Yaylası ve bu yaylalardaki göl ve göletlerde kısa süreli konaklamalar doğa yürüyüşü ile Sülüklü Gölde sona erdi.

S.A.B.A.H derneği üyeleri sülüklü gölün harika manzarası önünde mangalda hazırlanan yiyeceklerini yediler,  gitar konseri dinlediler kahvelerini yudumladılar. Akşam saatlerinde tekrar araçlarla başlangıç noktasına döndüler.

Safariye katılan S.A.B.A.H üyeleri oldukça memnun kaldıklarını belirterek Akyazı’da yaşıyoruz ancak sahibi olduğumuz güzelliklerden haberimiz yokmuş. Her şey mükemmeldi. Herkesin mutlaka görmesini tavsiye ederiz. Diyerek bizlere bu imkanı sağlayan Erhan Durmaz ve Kazım Öner’e teşekkür ederiz dediler.

 Organizatör Erhan Durmaz Akyazı’lı vatandaşlarımızın büyük bir bölümünün Akyazı’nın muhteşem güzelliklerini görmedikleri ve bilmediklerinden hareketle AYAKİZİ SAFARİ ekibini oluşturduk. Amacımız ilçemizdeki var olan doğal güzelliklerimizin tanıtılması ve ilçenin turizmine katkı sağlamaktır dedi. Yılın her mevsiminde güvenilir ekiplerimizle seferlerimize başladık. Seferlerimiz her gün sabah 10.00 ile 17.00 arasında. Safarilerimize katılmak isteyen kişi ve gurupların 0 544 471 06 16 ve 0 541 505 81 54 numaralı telefonlardan en az bir gün önceden rezervasyon  yaptırmaları gerekmektedir dedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ