Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 27-07-2015 23:39   Güncelleme : 27-07-2015 23:39

AKYAZI BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ

Akyazı Amatör Spor Kulüpleri lokalinde düzenlenen

AKYAZI BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ 3 BANT BİLARDO TURNUVASI SONA ERDİ

Akyazı Amatör Spor Kulüpleri lokalinde düzenlenen ve Türkiye genelinden 112 sporcu’nun katıldığı  Akyazı Belediyesi Ödüllü 3 Bant Bilardo Turnuvası 26 Temmuz Pazar günü yapılan final müsabakaları ile tamamlandı.

 Turnuva’yı Finalini izlemek üzere  Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Emniyet Müdürü Murat Bal , Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.                         

 Türkiye de derece yapmış sporcuların katılımı ile oldukça çekişmeli maçların yaşandığı Turnuva’ya Akyazılı bilardo severler yoğun ilgi ile karşılarlarken yapılan müsabakaları heyecanla izlediler. Dün yapılan final müsabakaların ardından Turnuva’da Savaş Bulut 1.ci, olurken Mehmet Can Çapak 2.ci, oldu. 3.cülüğü ise Birol Uymaz, Yavuz Güngördü paylaştı.

 Dereceye giren bilardoculardan 1.ye 3.000 TL,  2.ye 2.000 TL, 3 cü ve 4.cüye 1.000’er TL, 5-6-7 ve 8.ciye 500’er TL,  En Yüksek Seri yapan sporculara da 500’er TL, En İyi Ortalama yapan Sporcuya 500’er TL olmak üzere toplamda 11.000 TL ödül verildi.

 Başarılı olan sporculara ödüllerini Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan verdi.

 Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan AKCAN “Türkiye genelinden her biri birbirinden değerli ve çeşitli bir çok ödül alarak belli başarılara ulaşmış 112 sporcunun katılımı ile  Türkiye Ödüllü 3 Bant Bilardo Turnuvası’nı ilçemizde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Akyazı bu tür spor Müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek kapasitede ve düzeydedir. İnşallah yeni yeni turnuvalar ile İlçemizin ismini sporla anılacak bir spor kenti olarak taşımaya gayret göstereceğiz. Bu turnuva Akyazı’mızın da tanıtımına önemli ölçüde katkı sağladı. Turnuva’nın ilçemizde olması konusunda desteklerini esirgemeyen başta; Bilardo Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Ercan İŞCAN olmak üzere, etkinlikte emeği geçenlere ve katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş “Böyle önemli bir Turnuva’nın Şehrimizde yapılması ve Akyazı Belediyesinin bu Turnuva’ya ev sahipliği yapması ilimiz ve ilçemiz adına gurur verici bir tablo şehrimizin tanıtımı adına da önemli bir adımdır. Bu Turnuva’nın Akyazı’da yapılması için emeği geçen Başta Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan olmak üzere Bilardo Federasyonumuza,  katılan sporcularımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza da üstün başarılar diliyorum ” dedi

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ