Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 21-07-2015 00:12   Güncelleme : 21-07-2015 00:12

AS AKYAZISPOR BAYRAMLAŞTI

As Akyazısporun Başkanı, yöneticileri,

AS AKYAZISPOR BAYRAMLAŞTI

As Akyazısporun Başkanı, yöneticileri, Teknik adamaları ve futbolcuları ile As Akyazıspor Ramazan Bayramının 3. Cü günü saat:15.00’te Akyazı stadında bir araya geldi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ında katıldığı bayramlaşma programı çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Eski anılarında paylaşıldığı bayramlaşmada, spora ve sporcuya verilen desteklerden söz edildi.

As Akyazıspor Teknik Direktörü Ahmet Birinci; “ Desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Hasan Akcan’a ve diğer yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik başta gelmekte sahada özellikle futbolcularımdan bunu istiyorum. Takım olursak her şeyi başaracağımıza inanıyorum. Biz başarılarımızla sahada konuşmak istiyoruz. Bu vesile ile bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

As Akyazıspor Başkanı Sait Beşir “Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum, burada bulunan arkadaşlarımla Akyazı’mıza çok güzel başarılar tattıracağımıza inanıyorum. Yöneticilerimize, Teknik adamalarımıza ve futbolcularımıza güveniyorum. Ahlak her şeyin önünde gelmekte, bu inançla hareket ederek başaracağımıza inanıyorum”dedi.

Bayramlaşma programına katılan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise “ “As Akyazıspor’umuzun idareci ve futbolcu arkadaşlarımız bu bayramlaşma buluşmasına iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum, bu sezonun ilk toplantısı oldu inşallah bu toplantıları sık sık yapacağız. Yapma nedenimiz de birlik ve beraberliğimizin daim olması içindir. Birlik ve beraberlik sağlandığı takdirde başarı zaten kaçınılmaz olur. Başarı gelmezse de önemli değil bizim için önemli olan bizler için sizlerin ahlaklı olmanızdır. Sizlerden ilk isteğimiz güzel ahlaktır. Hem Akyazı’da hem de Sakarya’da örnek olacak bir kulüp olarak görünmek istiyoruz. As Akyazıspor Akyazı Belediyesi’nin şemsiyesi altında ilçemizdeki diğer 25 kulübü de kendi şemsiyesine almak suretiyle onlara lokomotif olacaktır.  Diğer bütün takımların hedefi As Akyazıspor’a futbolcu vermek olması lazımdır.  Hedef bu olmalıdır.” dedi .

Bayramlaşma programı sonunda Belediye Başkanı, yöneticiler, Teknik adamalar ve futbolcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ