Vefat
Giriş Tarihi : 20-07-2015 23:36   Güncelleme : 20-07-2015 23:36

SAVAŞ YÜKSEL TOPRAĞA VERİLDİ

Akyazı Kepekliı Mahallesinden ikamet etmekte olan Savaş Yüksel

SAVAŞ YÜKSEL TOPRAĞA VERİLDİ

Akyazı Kepekliı Mahallesinden ikamet etmekte olan Savaş Yüksel önceki gün arkadaşları ile birlikte olduğu Serdivan’da sabaha karşı rahatsızlanmış durumu fark eden arkadaşları bulundukları eve çağırdıkları 112 acil ekibinin tüm müdahalelerine rağmen 23 yaşındaki Akyazılı genç kurtarılamamıştı.

GÖZYAŞLARI SU GİBİ AKTI

Daha hayatının baharında iken geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Savaş Yüksel ‘in cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumundan alınarak Akyazı’nın Kepekli Mahallesine getirildi. Dün burada öğleyin kılınan namaz sonrası Savaş Yüksel aynı mahallede bulunan aile kabristanlığına defnedildi. Büyük küçük herkes tarafından sevilen ve tam bir cemiyet genci olarak temayüz eden Savaş Yüksel’in ölümü ailesinin yanı sıra, yakınlarını, akrabalarını, arkadaşlarını ve camiayı derinden üzdü ve Savaş Yüksel için gözyaşları adeta su gibi aktı.

CENAZESİNE KATILIM HAYLİ FAZLAYDI

Düzenlenen cenaze törenine CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, siyasiler, sivil toplum kuruluş yöneticileri, mahalle muhtarları, ailenin yakınları, Savaş Yüksel’in arkadaşları ile çok kalabalık cemaat katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ