Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 07-07-2015 15:04   Güncelleme : 07-07-2015 15:04

BELEDİYE MECLİSİNDE 3 MADDELİK GÜNDEM

Akyazı Belediyesi Meclisi Temmuz ayına ait olağan toplantısını yaptı.

BELEDİYE MECLİSİNDE 3 MADDELİK GÜNDEM

Akyazı Belediyesi Meclisi Temmuz ayına ait olağan toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın Başkanlığında gerçekleşen toplantıya AKP’den Kemal Kaliç, Kemal Özten ve Sait Beşir, MHP’den de Murat Öz, Ruhi Yılmaz ve Harun Köymen katılmadı.

Gündemin 1.maddesi gereğince AKBELDE A.Ş.’nin yapılacak olan konutlara ortak olması nedeniyle gerekli teminat mektubunu alma yetkisi Belediye Başkanı Hasan Akcan’a verildi.

Gündemin 2.maddesine göre Akyazı Revizyon İmar Planına yapılan itirazları değerlendirerek bir rapor hazırlayan İmar Komisyonu raporu yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabul edild6i.

Gündemin 3.maddesi gereğince Akbank arkasında bulunan ve otopark yapılması için istimlak edilen yerin bedelinin ödenebilmesi için İller Bankası ya da Özel Bankalardan birinden kredi alınmasına ilişkin olarak Belediye Başkanı Has an Akcan’a yetki verilmesi hususu yapılan oylamayla oybirliği ile kabul edildi ve istenen yetki verildi.

Akyazı Belediye Meclisi bir önceki toplantısında aldığı karar gereği Ağustos ayında yapması gereken toplantısını yapmayacak ve Ağustos ayını tatil ayı olarak değerlendirecek.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ