Vefat
Giriş Tarihi : 06-07-2015 18:43   Güncelleme : 06-07-2015 18:43

AKYAZI NİHAT ABİSİNİ KAYBETTİ

Akyazı’nın sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Nihat Özmert sahur yemeği sırasında

AKYAZI NİHAT ABİSİNİ KAYBETTİ

Akyazı’nın sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Nihat Özmert sahur yemeği sırasında geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Ömrünün büyük bölümünü çeşitli derneklerde, Odalarda ve Cemiyetlerde başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri ve hayır kurumlarında görev almak suretiyle geçirmesi nedeniyle Akyazılılar takdirine ve sevgisine mazhar olan Nihat Özmert 78 yaşındaı ve üç çocuk babasıydı.

İnönü Mahallesi Mudurnu Caddesinde bulunan evinden alınan Nihat Özmert’in cenazesi, Gazi Süleyman paşa Camiinde öğleyin kılınan namazdan sonra Alaağaç Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

YOZGAT VALİSİ DE KATILDI

Nihat Özmert’in cenaze törenine katılım hayli yüksekti. İlk görev yeri olarak Akyazı Kaymakam Vekilliğine atanan ve şu anda Yozgaz Valisi olan Abdülkadir Yazıcı da cenaze törenine katılmak üzere Yozgat’tan Akyazı’ya geldi. Yazıcı, Nihat Özmert’le çok yakın dost olduklarını ve Akyazı’da görev yaptığı süre içinde kendisine ağabeylik yaptığını söyledi ve ben de kardeşlik görevimi ifa etmek için cenazeye katılmak üzere geldim dedi. Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı Nihat Özmert’in vefatından duyduğu üzüntüsünü dile getirmeyi ihmal etmedi.

Akyazı’lıların Nihat abisi Nihat Özmert’in cenaze törenine MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Emniyet Müdürü Murat Bal, Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, SESOB’a bağlı Odaların Başkan ve yöneticileri, Muhtarlar Derneği başkanı ve Mahalle Muhtarları, Belediye başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, banka ve daire müdürleri ile Özmert ailesinin yakınları, sevenlerinden oluşan kalabalık cemaat katıldı.

Merhum Nihat Özmert’e Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz BİZİM AKYAZI 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ