Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 05-07-2015 01:39   Güncelleme : 05-07-2015 01:39

GAZETECİLER SGC İFTARINDA BULUŞTU

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti, geleneksel iftarın önceki akşam gerçekleştirdi.

GAZETECİLER SGC İFTARINDA BULUŞTU

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti, geleneksel iftarın önceki akşam gerçekleştirdi. İftar programına, il genelinde ki basın mensupları, haber ajansı temsilcileri, kurum ve kuruluşların basın sorumluları katıldı. İftar yemeğine katılım oldukça fazlaydı.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti, geleneksel iftar yemeğine önceki akşam Beylik Kebap’ta düzenlendi. Düzenlenen iftar yemeğine ilçelerde görev yapan basın mensupları yanında ilimizdeki haber ajansları temsilcileri, internet gazetecileri, kurum ve kuruluşların basın birimi yetkilileri ve müdürleri katıldı.  Katılımın yüksek olduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. SGC Yönetimi tüm davetleri kapıda karşılarken, her hangi bir sorunun yaşanmaması için büyük gayret gösterdi.

MASALARI DOLAŞTI
SGC Başkanı Sezai Matur, tek tek masaları dolaşarak iftarda kendilerini yalnız bırakmayan meslektaşlarını ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.  SGC Başkanı Sezai Matur, “Tüm kırgınlıkların geçmişte kalmasını, Sakarya basınının yeri geldiğinde bir bütün olarak birlikte hareket etmesini arzuluyoruz. Birbirimizi sevelim. Birbirimize destek olalım. İster Gazeteciler Cemiyeti’ne üye olsun, ister olmasın kendisini gazeteci olarak gören herkese bu kapı sonuna kadar açıktır” dedi.

İftar yemeğinin ardından katılımcılar çayları yudumlarken, iş hayatlarının dışında beraber olmanın keyfini yaşayarak, güzel bir akşam geçirdiler.katıldı.

Gazeteciler cemiyetinin iftar yemeğine Akyazı'dan Dalim Özyılmaz, Alaattin Onur, Gönül Dodtu ve editörümüz Kenan Certel de katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ