Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-07-2015 14:58   Güncelleme : 03-07-2015 14:58

TERTİPLERİN 31. BULUŞMASI KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİ

31 Yıllık Asker arkadaşları Geleneksel İftar Buluşması Bu Yıl Kayseri’de gerçekleştirildi.

TERTİPLERİN 31. BULUŞMASI KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞTİ

İçlerinde İlçemiz gazetecilerinden Ethem Acar'ıb da bulunduğu 31 Yıllık Asker arkadaşları Geleneksel İftar Buluşması için  Kayseri’de bir araya geldi.

Her yıl ramazanın ikinci haftasına rastlayan Pazar günü Akşamı ayrı bir ilde buluşan 1960-1961 ve 1963 doğumlu tertiplerden oluşan Sivas 970 karışık Levazım mal saymanlığında görev yapan, Subay Ast subay, Asteğmen ve Askerlerden Oluşan oluşan asker arkadaşları her yıl düzenli olarak yaptıkları iftar yemeği bu defa Kayseri'de gerçekleşti.

Toplamda mevcudu 23 olan 970 Lv takımına bu yılda katılımlar olmuştur, konu ile ilgili bir açıklama yapan organizatör Ömer Sargın amacımız 23 olan mevcudumuzun tamamına ulaşarak mutlu bir aile ortamında büyük iftarlarda buluşmaya bundan sonraki yıllarda aileli katılmak ana hedefimizdir dedi.

Sargın bu yıl bizleri Kayseri’deki Kendi evinde ağırlayan Veysel Yücel Değerli Oğlu Halil ve Damadı Hüseyin beyin göstermiş oldukları yakın ilgi ve alaka Ailece rahat etmemiz için çaba sarf eden Yücel ailesine Gurubumuz adına teşekkür ediyoruz, dedi.


Tertipler buluşma vesilesi ile geldikleri  Kayseri’de Ürgüp, Avanos ve Kayseri Merkezde Bulunan 1134 Yılında Yapılan Tarihi Melik Mehmed Gazi  Türbesi ve Camiini de ziyaret ettiler. 

Gezinin ardından tertipler İftarı veren Veysel Yücel'in evinde toplandılar, bir süre sohbet ederek hasret giderdiler. İftar vakti geldiğinde topluca yemekler yendi. Dua yapıldı. Tertipler Çay sohbetinin ardından gelecek yıl  İstanbul'da bir başka iftarda buluşmak üzere vedalaştılar ve memleketlerine döndüler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ