Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-07-2015 11:13   Güncelleme : 03-07-2015 11:13

BELEDİYEDEN YETİM ÇOCUKLARLA ve KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE İFTAR

Akyazı Belediyesi Dünya Yetimler gününde Akyazı’daki yetim çocuklara ve Bilgi

BELEDİYEDEN YETİM ÇOCUKLARLA ve KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNE İFTAR

Akyazı Belediyesi Dünya Yetimler gününde Akyazı’daki yetim çocuklara ve Bilgi Kültür evi Kuran Kursu öğrencilerine iftar yemeği verdi.

 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle iftar programlarına hız veren Akyazı Belediyesi Kenan Sofuoğlu Aile parkında Akyazı’nın yetimleri ve Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğrencilerini bir araya getirdi.

 Kenan Sofuoğlu parkında verilen İftar davetinde ev sahibi belediye Balkanı Hasan Akcan’dı.  Çocuklara düzenlediği İftar programına 1 saat öncesinden gelerek çocuklara zaman ayıran Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tüm çocuklarla tek tek tokalaşıp tanışarak, karşılıklı sohbet etti .

 İftar sonrası çocuklara konuşma yapanBaşkan Hasan Akcan “Bugün burada siz değerli yavrularımızla buluşmak sizlerle birlikte iftar açmak, aynı sofrayı paylaşmak ve sizlerle tanışmak benim için çok güzel bir duygu bu iftar programına katılarak beni mutlu ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Şu anda Ramazan ayının ortalarındayız yaklaşık 15 gün sonra bayram gelecek biz sizlerle bayramda da buluşacağız ve bayramlaşacağız. Çocuklar benim için her zaman çok değerlidir. Sizlerin geleceği benim için öncelikli hedeflerimin başındadır. Sizlerde en yakın arkadaşınızın Belediye Başkanınız Hasan Akcan olduğunu unutmayarak bir isteğiniz talebiniz olursa arkadaşlarınızla bir araya gelerek belediyemize gelin ve bizlere isteklerinizi anlatın bizlerde sizler için ne gerekiyorsa yapalım. ” dedi

 Yemek donrası iftara katılan çocuklara yemek sonrasında dondurma ikramında bulunuldu.  İftarda Belediye başka yardımcıları Mehmet Çakmak, Mustafa Tonyalı ve birçok meclis üyesi de hazır bulundu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ