Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 27-06-2015 00:31   Güncelleme : 27-06-2015 00:31

ATSO İFTAR VERİYOR

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel iftarı 29 Haziran 2015 Pazartesi günü veriyor.

ATSO İFTAR VERİYOR

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasının geleneksel iftarı 29 Haziran 2015 Pazartesi günü veriyor. İftar yemeği Akyazı Batakköy Mahallesi Devlet Hastanesi yanı D-140 Karayolu üzerinde bulunan Öz Semazen Et-Balık Lokantasında verilecek.

 Sakarya Valisi ve Sakarya Milletvekilleri başta olmak üzere İl ve İlçe protokolünün yanı sıra Odaya kayıtlı üyelerin katılmasının beklendiği iftar yemeğinde ayrıca Ülke genelinde ihracatta ilk 1000, Türkiye’nin ilk büyük 500 ve ikinci büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasına girmeyi başaran Sanayi Kuruluşları ile Akyazı Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı Kurumlar ve Gelir Vergisi ödemesinde Akyazı’da ilk 10 arasına girin kurum ve şahıslara da birer başarı plakete verilecek. Yine ATSO’ya her zaman kapılarını açmış ve manevi yönden destek vermiş olan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a da birer teşekkür plaketi verilecek.

 ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, iftar yemeğimizi vermemizdeki ana gaye bir ve beraber olmaktır. Geleneksel hale getirdiğimiz iftarımızda ayrıca dallarında Türkiye’nin yüz akı olmuş Sanayi Kuruluşlarımız ile Kurumlar ve Gelir Vergisinde ilk 10’a girmiş olan Odamız üyeleri ile bize manevi açıdan destek olmuş değerlerimize plaket takdiminde bulunacağız. Gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ