Vefat
Giriş Tarihi : 21-06-2015 14:59   Güncelleme : 21-06-2015 14:59

AKBALIK MUHTARI BAHRİ AÇIKER GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Akyazı Akbalık mahalle muhtarı Bahri Açıker tutulduğu amansız bir hastalık sonucu uzun bir süredir tedavi görmekte olduğu hastanede

AKBALIK MUHTARI BAHRİ AÇIKER GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

hayatını kaybetti.

4 dönemden beri Akbalık Mahalle muhtarlığı görevini başarıyla yürütmekte olan Bahri Açıker bir müddet önce yakalandığı hastalıkla amansız mücadele içindeydi.

Bahri Açıker’in cenazesi Akbalık mahallesindeki evinden alınarak Harmanlı Camiine getirildi ve burada öğleyin kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Evli ve üç çocuk babası olan Bahri Açıker’in cenazesinde özellikle kızlarının ağlamaları yürekleri dağladı.

Genç yaşta hayata veda eden Bahri Açıker’in kardeşleri Behçet ve Bahat Açıker, dayıları Hüsamettin Kopal taziyeleri kabul ederken hayli üzgün oldukları gözlendi.

Camia içinde hayli sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip olan Bahri Açıker’in cenaze töreni gerçekten hayli kabalaktı. Cenaze törenine Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, AKP Milletvekili Mustafa İsen, MHP Milletvekili Zihini Açba, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası ve Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, SESOB’a bağlı Odaların başkan ve yöneticileri, Sakarya ve Akyazı Muhtarlar derneği başkanları, Mahalle Muhtarları, siyasi partilerin yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Açıker ve Kopal ailelerinin yakınları ile çok kalabalık cemaat katıldı.

Merhum Bahri Açıker’e Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz. BİZİM AKYAZI

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ