Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 16-06-2015 23:26   Güncelleme : 16-06-2015 23:26

REŞADİYE ORTAOKULU ÇANAKKALEDE

Reşadiye Ortaokulu hafta sonu Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı

REŞADİYE ORTAOKULU ÇANAKKALEDE

Reşadiye Ortaokulu hafta sonu Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı Çanakkale savaşlarının yapıldığı Gelibolu’daydı.

Reşediye Ortaokul Müdürü Süleyman Toğaç başkanlığında öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan kırkbeş kişilik kafile ile Çanakkale’ye giden Reşadiye kafilesi savaşın  en yoğun yaşandığı yerlerdeki şehitlikleri gezerek bilgi aldı.

Kendisi Çanakkaleli olan Okul Müdürü Süleyman Toğaç gezi sırasında büyük bir tesadüf eseri  ilkokul öğretmeni ile karşılaştı. Rehberlik yaptığını öğrendiği öğretmeni Cemalettin Yıldız’la bir süre hasret giderdikten donra O’nun rehberliğinde gezi ve ziyaretlerini sürdürdüler.

Reşadiye kafilesi gezdikleri yerlerde bol bol resimler çektirerek gezilerini ölümsüzleştirdikten donra aynı akşam saatlerinde Akyazı’ya döndüler.

Gezinin oldukça yararlı ve verimki geçtiğini belirten Okul Müdürü Düleyman Toğaç gerek rehberliklerini yapan ilkokul öğretmeni Cemalettin Yıldız ve gerekde gezi için kendilerine otobüs sağlayan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'a teşekkür etti.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ