Eğitim
Giriş Tarihi : 14-06-2015 16:35   Güncelleme : 14-06-2015 16:35

AKYAZI FEN LİSESİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

2011-2012 öğretim yılında eğitim öğretime başlayan Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi ilk mezunlarını

AKYAZI FEN LİSESİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

2011-2012 öğretim yılında eğitim öğretime başlayan Akyazı Eyyup Genç Fen Lisesi ilk mezunlarını Adapazarı Reisoğlu tesislerinde düzenlenen törenle geleceğe uğurladı. 

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Okulu yaptıran hayırsever işadamı Eyyup Genç, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşen program renkli ve duygulu anlara sahne oldu.

Birlikte yenen yemeğin ardından okul birincisi Feyzanur Yılmaz duygulu konuşmasında ilkleri birlikte gerçekleştirdikleri ve bu güne gelmelerinde emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti. Okullarının kendileri için bir okuldan daha fazlası olduğunu ve en çok özleyeceği şeyin bu okulda yaşadığı aile sıcaklığı olduğunu belirten Yılmaz tüm bu güzelliklerin yaşanmasında en büyük pay sahibi olarak gördükleri hayırsever Eyüp Amcalarına da saygı ve minnetlerini ifade etti.

Veliler adına konuşan Fikret Çelik akademik başarısının yanı sıra değerler eğitimi ve sosyal faaliyetleriyle örnek bir kurum olan Akyazı Fen Lisesinin kısa sürede elde ettiği başarıda emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Programa katılan ve  öğrenci ve velilerle bu anı paylaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir mezun olan öğrenci ve velilerini tebrik ederek milli değerleriyle barışık bir neslin toplumların geleceği açısından önemini belirterek, Akyazı Eyyüp Genç Fen Lisesi’nin bu konuda da Sakarya eğitimine öncülük etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti .

Öğrencilerin dört yıllık eğitim süreçlerine ait karelerden oluşan slayt gösterisi ve video çekimlerinin izlenmesinin ardından program sona erdi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ