Eğitim
Giriş Tarihi : 12-06-2015 23:24   Güncelleme : 12-06-2015 23:24

KUZULUK İLKOKULU ANA SINIFINDAN GÖRKEMLİ YILSONU ETKİNLİĞİ

Akyazı Kuzuluk Merkez İlkokulu Ana sınıf öğrencileri

KUZULUK İLKOKULU ANA SINIFINDAN GÖRKEMLİ YILSONU ETKİNLİĞİ

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle okul bahçesinde görkemli bir yılsonu etkinliği düzenledi.

Öğretmenleri Büşra Soykan ve Şerife Bayrak’ın önderliğinde yılsonu etkinliğine katılan 40 ana sınıfı öğrencisi önce diplomalarını öğretmenlerinin ellerinden aldılar sonra da keplerini havaya fırlatarak sevinç gösterisi yaptılar.

Kuzuluk İlkokulu Ana sınıfının yılsonu etkinliği saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı. Ana sınıfın Neşeli Eller ve Neşeli Ayaklar sınıfı öğrencilerinin gösterileri de nefes kesti. Şiirleri de büyük bir usta gibi okumayı başaran minik öğrencilere etkinliği izlemek için gelenler tarafından dakikalarca alkışlandılar.

Öğretmen Murat Gümüş’ün güzel sunumu geceyi daha da renklendirdi. Okula katkı sağlayan 10 Kuzulukluya okul idaresi birer plaket takdim ettikten sonra düzenlenen yılsonu etkinliği öğrencilerin yıl içinde el emeği ve göz nuru dökerek yaptıkları resim ve elişi sergisi açıldı ve açılıştan sonra da sergi gezildi.

Kuzuluk İlkokulu ana sınıfının yılsonu etkinliği gelen misafirlere verilen ikramla son buldu.

Kuzuluk İlkokulu Müdürü Muhammet Salih Şahin düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaparken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, bazı okulların müdürleri , Mahalle Muhtarı Murat Altuntaş ve öğretmenleri ile öğrencilerin velileri katılan isimler oldular.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ