Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 04-06-2015 09:52   Güncelleme : 04-06-2015 09:52

FUTBOLCULARA BÜYÜK İLGİ

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen içinde sporundan

FUTBOLCULARA BÜYÜK İLGİ

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen içinde sporundan eğitimine kadar her şey olan ve Öğrencilerin de beklenenin üzerinde ilgi gösterdiği yarışmaların sonunda ilk üç dereceyi paylaşanların ödülleri önceki gün Atatürk stadında düzenlenen bir törenle verildi.

Düzenlenen törenin şeref misafirleri de vardı. Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın özel daveti ile düzenlenen ödül törenine Beşiktaş ve Milli takımın değişmez futbolcusu Mustafa Pektemek, Karabükspor futbolcusu Hakan Özmert ve Kocaelispor futbolcusu Sinan Pektemek’te katıldı.

Ünlü oyuncular dereceye giren öğrencilere ödüllerini verirken etraflarını saran öğrenciler ile onların Velilerini de kırmayarak onlarla resim çektirdi ve tişörtleri ile şapkalarını imzaladı.

Akyazılıların medarı iftiharı olan ünlü futbolcuların alçak gönüllü davranışları, gerek öğrencileri ve gerekse onların velilerinin isteklerini kırmamaları dikkatlerden kaçmazken, onların bu davranışları Akyazılıların sevgisini daha da arttırdı.

Düzenlenen törende konuşan ünlü futbolcular, bizim zamanımızda böylesine törenlerde bize sadece kalem hediye ediliyordu ve biz o hediyeyi alınca mutluluktan adeta uçuyorduk. Şimdiki çocuklar gerçekten çok şanslılar. Onlar için düzenlenen ödül törenlerinde kendilerine bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi piyasa değerleri yüksek ödüller veriliyor. Biz dereceye giren tün kardeşlerimizi kutluyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz. Ayrıca bizi bu görkemle ödül törenine davet eden Belediye Başkanımız Hasan Akcan’a da teşekkür ediyoruz şeklinde açıklama yaptılar.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ