Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 02-06-2015 21:48   Güncelleme : 02-06-2015 21:48

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE VERİLDİ

Akyazı Belediyesinin öncülüğünde, Karapürçek Belediyesi,

ÖDÜLLER SAHİPLERİNE VERİLDİ

Akyazı Belediyesinin öncülüğünde, Karapürçek Belediyesi, Akyazı ve Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğünün katkıları ile gerçekleştirilen ve 700 öğrencinin katıldığı sporu sevdirmek, erken yaşlarda çocuklara sporu aşılamak amacına yönelik olarak İlkokul, Orta Okul ve Lise Öğrencileri arasında düzenlenen spor, sanat, kültür ve bilim şenliklerinde dereceye giren 150 öğrenci ödüllerini düzenlenen bu törende aldı.

Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen ödül töreninde Atletizm, Karate, Badminton, Bilek güreşi, Akyazı’da yaşam konulu fotoğraf, Judo, Yardımseverlik konulu makale, hikaye, deneme kompozisyonları, Masa tenisi, Matematik Olimpiyatları takımı, Doğanın bin bir rengi konulu resim ve elişi, Siyer-i Nebi yarışmalarında dereceye giren İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri bu törende ödüllerini aldı. Branşlarında birinci olan öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci olanlara cep telefonu ve üçüncü olanlara da birer çeyrek altın ödül olarak verildi. Şenliğe katkı veren öğretmenlere de Belediye başkanı Hasan Akcan tarafından birer teşekkür belgesi verildi.

 ÖDÜL TÖRENİNDE ŞEREF MİSAFİRLERİDE VARDI

Akyazılılar için iftihar kaynağı olan Beşiktaşlı Milli Futbolcu Mustafa Pektemek, ağabeyi Kocaelisporlu oyuncu Sinan Pektemek ve Karabüksporlu futbolcu Hakan Özmert Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen ödül töreninin şeref misafiriydiler.

Ödül törenine katılan üç Akyazılı futbolcu dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermenin yanı sıra öğrenciler ve Velilerinden gelen resim çekme ve imza isteklerini de kırmayarak kendilerine olan sevgilerini bir kat daha arttırdılar.

Her üç Akyazılı futbolcu ödül töreni sonunda kürsüye gelerek duygularını törene katılanlarla paylaştı ve her üç futbolcunun buluştuğu ortak nokta ise hemşehrileri ile bir kez daha bir araya gelmek ve ödül töreninde Akyazılı öğrencilerle buluşmaktan duydukları memnuniyet oldu.

Belediye başkanı Hasan Akcan törende yaptığı konuşmada bu tür şenliklerin her yıl tekrarlanacağını söyledi ve her geçen yıl ödüllerin parasal değerlerinin yükseleceği müjdesini verdi ve Akyazılıların Belediye ödediklerini biz yine öğrencilerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere yine Akyazılılar için harcayacağız dedi.

Belediye başkanı Akcan, ödül alan öğrencileri kutladı ve yaptıkları davete icabet eden Akyazılıların gurur kaynağı olan Mustafa Pektemek, Sinan Pektemek ve Hakan Özmert’e de teşekkür etti.

ÖDÜLLERE TEPKİ VARDI

Müşterek olan düzenlenen ve yaklaşık 6 ay devam eden şenliklerde dereceye giren öğrencilere dağıtılan ödüller tepki çekti. Bazı öğretmenler branşlarında birinci olan öğrencilere verilen tablet bilgisayar fiyatlarının 200 lira civarında, ikinci olanlara verilen cep telefonlarının ise 400 lira olduğunu iddia ederek, bunu bilseydik çocuklarımıza birinci olmayın ikinci olun derdik şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

ÖDÜL TÖRENİNE KİMLER KATILDI

Ödül törenine Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ev sahipliği yaparken, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan yardımcıları, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür yardımcısı Bülent Kasım, Akyazı ve Karapürçek İlçe Milli Eğitim Müdürleri, her iki İlçenin AK Parti İlçe başkanları, bazı daire Müdürleri ile Belediye Meclis üyeleri ve Belediyenin daire Müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ