Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 29-05-2015 00:49   Güncelleme : 29-05-2015 00:49

MİLLETVEKİLİ ADAYI İSEN ZİRAAT ODASI İLE TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Milletvekili adayı Mustafa İsen beraberinde İlçe Başkanı Fevzi Bora olduğu halde

MİLLETVEKİLİ ADAYI İSEN   ZİRAAT ODASI İLE TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Milletvekili adayı Mustafa İsen beraberinde İlçe Başkanı Fevzi Bora olduğu halde Akyazı Ticaret Borsası ile Ziraat Odasını ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ticaret Borsası ve Ziraat Odası başkanı Ali Şener Bayraktar, Milletvekili adayı Mustafa İsen’e başkanlığını yürüttüğü Oda ve Borsa çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi ve Akyazı’nın Tarım, Turizm ve Sanayiyi bünyesinde barındıran ender İlçelerden biri olduğunu söyledi ve hem Odanın hem de Borsanın güçlü birer kuruluş olduğunun altını çizdi.

Devlet kademelerinde görev yaptığı zamanlarda Sakarya’yı ve Akyazı’yı hiç unutmadığını, kendisine götürdükleri her meselede tüm imkanları ile katkı verdiğinin de altını çizen Ali Şener Bayraktar, özellikle arazi toplulaştırılması konusunda kendisinden destek talebinde bulundu.

Mustafa İsen’e 7 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimlerde başarı dileyen Bayraktar, sizi önce Milletvekili sonra da Bakan olarak görmek istiyoruz. Çünkü bilgi birikiminizle Sakarya’mıza ve tüm İlçelerine önemli katkılar sağlayacağınıza inanıyoruz dedi ve yaptığı ziyaret için İsen’e teşekkür etti.

Milletvekili Mustafa İsen’de yaptığı konuşmada “ Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi Akyazı tarımı, turizmi ve sanayiyi bünyesinde barındıran ender İlçelerimizden biridir. Akyazı’nın ne kadar güçlü bir potansiyele sahip olduğunu biliyorum. Allah izin verirse önümüzdeki 5 yıl içinde Sakarya ve dolayısıyla Akyazı ve diğer İlçelerimiz büyük mesafe kat edeceklerdir”

Tarımın artık deden kalma metotlarla yapılamayacağını ifade eten İsen, tarım ne kadar profesyonelce yapılırsa ve ne kadar gelişmiş makine ve teçhizatlarından yararlanılırsa o kadar verim artar diyen İsen, Sakarya da dış mekan çiçekçiliğin gelişmesi için elinden gelen gayreti gösterdiğini ve göstermeye de devam edeceğini belirtti ve bunu şunun için önemsiyorum. Bildiğiniz gibi Hollanda sadece ürettiği çiçekleri satmak suretiyle yılda 2,5 milyar lira gelir elde ediyor. Biz neden yapmayalım v e neden gelirimizi arttırmayalım dedi.

Akyazı’nın tarıma endeksli bir fakülteyi hak ettiğini söyleyen Mustafa İsen, kurulu bulunan ve eğitimini sürdürmekte olan Meslek Yüksek Okulunun yanın da kurulacak olan Fakülte ile Akyazı’nın çehresinin değişeceğini söyledi ve bu konuda her türlü imkanı Akyazı için kullanacağının sözünü verdi.

Mustafa İsen’in ziyaretinde Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüsamettin Şen ile Borsa Yönetimi ile Ziraat Odasının Meclis ve Yönetimi hazır bulundu ve ev sahipliği yaptı. Ziyaret toplu resim çekimi ile son buldu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ