Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 29-05-2015 00:46   Güncelleme : 29-05-2015 00:46

SPOR’UN MUHTEŞEM GECESİNDE ZORUNLU YER DEĞİŞİKLİĞİ

O Gece Sporun gecesi olacak. 28 Mayıs Perşembe Günü Amatör Futbolcular

SPOR’UN MUHTEŞEM GECESİNDE ZORUNLU YER DEĞİŞİKLİĞİ

O Gece Sporun gecesi olacak. 28 Mayıs Perşembe Günü Amatör Futbolcular Derneği Yılın Altın EN’leri Ödül Töreni programı açık hava konseptinde gerçekleşecekti. Ancak hava muhalefeti nedeniyle Mega Deluxe’den, sapanca Özkum Tesislerine alındı

 Sporun gecesi olacak Sakarya Amatör Futbolcular Derneği farkındalık oluşturmak ve sporcuların sesi olmak adına her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Yılın Altın EN’leri Ödül Gecesi Programının hazırlıklarında sona geldi. Sakarya AFD’nin değil Sakarya’nın gecesi olacağının altını çizen AFD Başkanı Ömer Bektaş, “4.ncüsünü düzenleyeceğimiz ‘Yılın Altın Enleri’ çok güzel olacak” dedi.

Sapanca Özkum’a alındı

Amatör Futbolcular Federasyonu Sakarya Şubesi olarak düzenlenecek olan “4. Yılın Altın En’leri için geri sayım başladı. 2014-15 sezonuna damga vuranlar 28 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.30’da gerçekleşecek. Daha önce Açık Hava Konseptinde Mega Deluxe’de düzenleneceği açıklanan Program, yağışlı hava dalgası ve hava muhalefeti nedeniyle Sapanca Özkum Tesislerine alındı. Aynı gün aynı saate Sapanca Özkum’da başlayacak olan Ödül Gecesi uzun süre unutulmayacak gibi görünüyor.

 Bakan’ların katılımıyla

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın teşrifleriyle, Spor Bakanı Çağatay Kılıç’ın da programı uygun olması durumunda 4. Yılın Altın Enleri ödül töreninde bulunacaklar. Uzun süredir, yoğun bir tempoyla Program için çalışmalarını sürdüren Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hazırlıklar da sona geldi. Son olarak, ödül gecesi beklenilen yağmur nedeniyle, programda yaşanabilecek olası sorunlardan ötürü programda yer değişikliğine gitti.

 Hava nedeniyle zorunlu değişim

Dernek Başkanı Ömer Bektaş, bu zorunlu değişiklik ile ilgili, kamuoyundan anlayış beklediğini hatırlatarak “Bir önceki hafta Meteorolojiden aldığımız bilgiler doğrultusunda açık hava konseptinde ödül gecesi planlamıştık. Fakat bölgemiz yağışlı hava dalgasına girmiş bulunduğunu Meteoroloji’den öğrendik. Bu sebeple zorunlu bir değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Bu sebeple daha önce belirlediğimiz Mega Deluxe’de yapılacak olan Yılın Altın En’leri ödül gecemiz, aynı gün ve saatte Sapanca Özkum Tesislerinde gerçekleşecek. Bu değişimden ötürü kamuoyunun anlayışını bekliyoruz.”

 Şehrin gecesidir

Başkan Bektaş; Sporu teşvik etmek için elimizden geleni yapıyoruz. İlimizin futbol, salon sporları, Dünya ve Avrupa şampiyonlarının yanı sıra,  ülke çapında başarılı olan sporcuları ve kulüpleri ödüllendireceğiz. Bizim verdiğimiz ödülün maddi bir değeri yok. Ama hem ilimizin tanıtımı, hem de sporcular için manevi değeri çok büyük. Bu sebeple Ödül Gecesi bizim değil şehrimizindir. Bu programa sahip çıkıp destek olalım” diye konuştu. 

 Ödül töreni programı

 Yer: Sapanca Özkum Tesisleri

Saat 20:30 Açılış yemek
Saat 21:00 Saygı Duruşu-İstiklal Marşı
Saat 21:15 Açılış Konuşması ve ödüller
Sponsor ödülleri
Salon Sporları özel ödülleri
Altın Karma ödülleri
Teşvik Ödülleri
Yılın Özel Ödülleri
Eczacıbaşı Vitra Bayan Voleybol takımı
Bursa Büyükşehir Belediye Spor Bayan Voleybol takımı
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı
Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol takımı
U17 Sakaryaspor
Ulusal ödüller
Spor Toto Süper Ligi
Yılın Başkanı: İlhan Cavcav (Gençlerbirliği)
Yılın Teknik Direktörü: Şenol Güneş (Bursaspor)
Yılın Hakemi: Cüneyt Çakır
Yılın Futbolcuları: Bilal Kısa (Akhisarspor)
Fernando Muslera (Galatasaray)
Demba ba (Beşiktaş)
Fernando Belluschi (Bursaspor)
Mehmet Ekici (Trabzonspor)
Yılın Spor Yazarı : Mehmet Demirkol
Yılın Spor Programı : Erdoğan Arıkan –Bünyamin Gezer – 90’dan Sonra (TRT3 Spor)
Vefa Ödülleri
Saat 22: 15 Havai Fişek gösterisi
Saat 22: 30 Kapanış

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ