Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 01-01-1970 03:00

AKYAZI SAADETTE YENİ BAŞKAN SELMAN DEMİRTAŞ

Saadet Partisi Akyazı İlçe başkanı Salih Bayrak’ın sağlık sorunu nedeniyle görevi bırakması nedeniyle yeni İlçe başkanı yönetim kurulu üyesi

AKYAZI SAADETTE YENİ BAŞKAN SELMAN DEMİRTAŞ


Selman Demirtaş seçildi. 

Saadet Partisi İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısında konuşan eski İlçe başkanı Salih Bayrak, aktif olarak görev yapamama sağlığım el vermedi. Sağlık sorunum nedeniyle görevi genç ama çalışkan bir arkadaşıma bırakıyorum dedi.



 Yeni İlçe başkanı Selman Demirtaş’da görev değişikliği ile ilgili düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi “ İlçe başkanımız Salih Bayrak sağlık problemleri nedeniyle görevden affını istemiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde teşkilatımız başkanımızın mazeretini uygun bulmuş ve talebini kabul etmiştir. Değerli başkanımıza görevde kaldığı süre içinde gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerinden ötürü şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Sıkıntılı bir dönemde başkanlık görevine geldiğimin bilincindeyim. Arkadaşlarımla birlikte sıkıntılı dönemi atlatıp partimizi en üst düzeye taşımaya kararlıyız”



Saadet Partisinin yeni İlçe başkanı İlçe genelinde önemli sayılabilecek ölçüde bir muhalefet boşluğunu olduğunu belirterek, Saadet Partisi olarak bizde eksiklerimizi giderip önce iyi bir muhalefet partisi olma, sonra da iktidara emin adımlarla yürüme azminde ve kararlığındayız. Arkadaşlarımla birlikte bunu başaracağımıza olan inancım tamdır diyen Selman Demirtaş, siyasete ve siyasetçiye güvenin hızla yok olduğu bir dönemde bu ağır yükü değerli arkadaşlarım ve partililerimle birlikte omuzlayıp partimizi layık olduğu seviyeye çıkaracağız dedi ve sözlerini şöyle tamamladı “ Gayret bizden zafer Allah’tandır”

Düzenlenen devir teslimin yapıldığı törenine ve ardından düzenlenen basın toplantısına Saadet Partisi yönetiminin tam kadro katıldı.

Bizim AkyazıBizim Akyazı

Bizim Akyazı