Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 27-05-2015 20:09   Güncelleme : 27-05-2015 20:09

MUSTAFA İSEN ATSO’YU ZİYARET ETTİ

7 Haziran günü yapılacak olan Milletvekili seçimi nedeniyle

MUSTAFA İSEN ATSO’YU ZİYARET ETTİ

7 Haziran günü yapılacak olan Milletvekili seçimi nedeniyle çalışmalarını sürdürmekte olan AK Parti ikinci sıra Milletvekili adayı Mustafa İsen Akyazı gezisinde Ticaret ve Sanayi Odasına da (ATSO) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora ve bazı İlçe yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Ticaret Odasına gelen Mustafa İsen’e ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar ile Meclis üyeleri ev sahipliği yaptı.

Şinasi Bayraktar yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında Mustafa İsen’in Milletvekili adayı olmadan önce bulunduğu görevlerde kendilerine her konuda yardımcı olduğunu ve götürdükleri her sorunu çözdüğünü belirtti ve hazır misafirimiz Odamıza gelmişken ben de bize verdiği katkılardan ötürü kendilerine teşekkür etmeyi bir görev sayarım dedi.

Akyazı’nın acil olarak OSB’ye ihtiyacı olduğunu belirten ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, bu konuda hayli mesafe alındığına dikkat çekti ve bu konuda desteğine müracaat ettiğimiz değerli konuğumuz yoğun seçim çalışması yapmasına rağmen desteğini esirgemedi ve Ankara nezdinde yaptığı girişimlerle bu konuda önemli mesafe kat ettik dedi.

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar Akyazı’da tarım, sanayi ve turizmin iç içe olduğuna dikkat çekerek, hükümetimiz tarafından İlçemize yapılacak olan her türlü yatırımın yanında yer alacağımızın ve her türlü desteği vereceğimizin bilinmesini istiyorum. Çünkü yapılacak olan yatırımlar güzel İlçemize Akyazı’mıza yapılacaktır dedi.

Mustafa İsen’e 7 Haziran seçimlerinde yapılacak olan Milletvekili seçiminde başarı dileyen ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, samimi bir şekilde ifade edeyim ki, sizi sadece Milletvekili olarak değil, sizi Bakan olarak görmek istiyoruz r-diyerek konuşmasını tamamladı.

Mustafa İsen’de oluşan samimi ortamdan etkilendiğini söyledi ve sanayi kuruluşlarının bir disiplin altına alınması ve çarpık sanayileşmenin önüne geçilebilmesi için mutlak surette Akyazı’ya OSB kurulması gerektiğinin altını çizdi ve bu konuda sizlere destek sözü veriyorum dedi.

Sakarya ve Akyazı uyuyan bir dev, bu devi uyandırmak ve harekete geçirmek lazım. Biz siyasilere de düşen görev devi harekete geçirmektir. Bende seçilmem halinde bunu yapacağım diyen Mustafa İsen, Dağ ve termal turizmi başta olmak üzere Sakarya’yı ileri götürecek her yatırımda varlığımı hissettirmek istiyorum. Bu konuda ve Akyazı’ya OSB kurulması hususunda sizlere destek sözünü şimdiden veriyorum dedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ