Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 25-05-2015 23:23   Güncelleme : 25-05-2015 23:23

ARTIK BELEDİYENİN MARANGOIZ ATÖLYESİ VAR

Akyazı Belediyesi tarafından bir süre önce

ARTIK BELEDİYENİN MARANGOIZ ATÖLYESİ VAR

Kuzuluk şantiyesinde hizmete giren marangoz atölyesinde çalışmalar başladı. Hizmete sokulan atölyede bundan böyle park ve bahçelerde kurulu bulunan oturma gruplarını Belediye satın alma yerine hizmete soktuğu atölyede üretecek ve böylece maliyeti daha düşük seviyelerde kaliteli mal üretecek.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan marangoz atölyesinde üretilecek olan ürünleri yeni yapacağı parklarda ve bahçelerde kullanmayı amaçlayan Akyazı Belediyesi, böylece ekonomik bakımdan da bir rahatlama söz konusu olacak.

Park ve Bahçeler Müdürü Orhan Benli ihtiyacımız olan tüm ağaç işlerini yeni hizmete soktuğumuz atölyemizde üreteceğiz. Ürettiğimiz tüm ürünlerimizi park ve bahçelerimizde kullanacağız. Böylece hem zaman kazanmış olacağız hem de Belediyemizi ekonomik anlamda rahatlatacağız dedi.

Hizmete sokulan marangoz atölyesinde incelemelerde bulunan Belediye başkanı Hasan Akcan’da yaptığı açıklamada güzel bir tesisi hizmete sokmaktan dolayı mutluyum. Açılışını yaparak üretime başlayan bu atölyemizde ürettiğimiz tüm ürünleri kendi park ve bahçelerimizde kullanacağız. Bunu çok önemli görüyorum dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ