Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 25-05-2015 23:16   Güncelleme : 25-05-2015 23:16

AÇBA; TÜRKİYE’NİN SORUNLARINA ÇARE OLACAK REÇETE MHP’DİR

MHP Sakarya Milletvekili adayı Zihni Açba yoğun seçim çalışmalarına

AÇBA; TÜRKİYE’NİN SORUNLARINA ÇARE OLACAK REÇETE MHP’DİR

MHP Sakarya Milletvekili adayı Zihni Açba yoğun seçim çalışmalarına gün içerisinde Akyazı ve Hendek İlçelerinde cemiyetleri ziyaret ederek başladı.

Gün içerisinde cemiyetlere giden MHP Sakarya Milletvekili adayı Zihni Açba, MHP Arifiye İlçe Başkanı Mutlu Alaf ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti.

Esnaflarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Açba “Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Halkımızın desteğiyle kurulacak MHP iktidarında esnafımızın sorunlarına çare olacağız. 7 haziran seçimleri ülkemiz için büyük önem arz ediyor.Söz sırası vatandaşlarımızda. Son sözü vatandaşlarımız söyleyecek. Sizlerin desteği ile birlikte ülkemizi karanlıktan aydınlığa hep birlikte çıkaracağız. Türkiye’nin tüm sorunlarına çare olacak reçete MHP’dir” dedi.

İlçe esnafını ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen MHP Milletvekili adayı Zihni Açba daha sonra beraberindekiler ile birlikte Çaybaşı Fuadiye ve Türk Çaybaşı mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Açba hedeflerinin Sakarya’da birinci parti olmak olduğunu yineleyerek vatandaşların ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Samimi sohbetinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar Açba ve beraberindekilerin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ