Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 22-05-2015 16:20   Güncelleme : 22-05-2015 16:20

KUZULUK ORTA MAHALLEDE AÇBA’YA DESTEK SÖZÜ

MHP’nin 1.sıra Sakarya Milletvekili adayı olan Akyazılı Zihni Açba,

KUZULUK ORTA MAHALLEDE AÇBA’YA DESTEK SÖZÜ

MHP’nin 1.sıra Sakarya Milletvekili adayı olan Akyazılı Zihni Açba, önceki akşam Kuzuluk Orta Mahalledeydi. Yatsı namazı çıkışında mahalle sakinleri ile işletmeciliği Feridun Çelikbaş tarafından yapılan mahalle kahvehanesinde bir araya gelen Zihni Açba samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi “ 7 Haziran seçimlerinde beni destekleyeceğini ve partime oy kullanacağınızı biliyorum. O nedenle sizlerden destek istemeye değil sadece hal hatırınızı sormaya geldim”

Ülkenin kötü yönetildiğine de dikkat çeken Milletvekili adayı Zihni Açba, Milletvekili seçilip Ankara’ya gitmem halinde sizlerin sözcüsü, sorunlarınızın takipçisi olacağımı ve sorunlarınızın çözümü için bütün imkanlarımı seferber edeceğimi bilmenizi istiyorum dedi.

Seçim atmosferine girildiği günden itibaren Sakarya’ya karış karış gezdiğini de anlatan Açba, bu gezilerinde kendisine ve partisine büyük ölçüde teveccüh olduğunu belirtti ve Milletimizdeki bu tavrını gördükten sonra 7 Haziran seçimlerinde MHP’nin iktidarın beklemediği ancak partimizin inanarak beklediği oranda oy alacağımızı sizlerle ifade etmek istiyorum.

Kuzuluk Orta Mahalle sakinleri de yaptığı ziyaret için Zihni Açba’ya teşekkür ettiler, çıktığı yolda başarı dilediler ve 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde oyları ile kendisini ve dolayısıyla partisini destekleyeceklerini samimi bir şekilde ifade ettiler.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ