Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 20-05-2015 22:47   Güncelleme : 20-05-2015 22:47

AKYAZI DEVLET HASTANESİNE 6 YENİ DOKTOR

Akyazı Devlet Hastanesinde uzun bir süreden beri eksik olan

AKYAZI DEVLET HASTANESİNE  6 YENİ DOKTOR

Akyazı Devlet Hastanesinde uzun bir süreden beri eksik olan doktor kadrolarına atamalar yapıldı. Ataması yapılan 6 uzman doktor hastanedeki görevlerine başladı.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre Akyazı Devlet Hastanesi’ne ilk defa kardiyoloji uzmanı ataması gerçekleşirken genel cerrah, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji uzmanlarının da atanması gerçekleşti.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı sağlık tesislerindeki hekim kadroları güçlendiriliyor. Vatandaşların bulunduğu ilçelerden daha kolay hizmet alması amaçlanan çalışmalarda Akyazılıların beklediği kardiyoloji uzmanı da görevine başladı.

Kardiyoloji Uzmanı Kardiyolog Uzm. Dr. Salih Sahin Kuş poliklinik hizmeti verirken, bir süredir poliklinik yapılamayan nöroloji polikliniğine de Nörolog Uzm. Dr. Esen Çiçekli, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı kadrosuna Op. Dr. Fatih Korbay, 2. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak da Op. Dr. Hakan Başar, 2. Genel Cerrahi Uzmanı olarak Op. Dr. Barış Aşıcı,  5. Diş Hekimi olarak Dr. Yeşim Yıldız atandı.

Akyazı Devlet Hastanesi’ndeki branş hekim sayısının arttırılmasıyla güçlenen hastanede, Akyazı’lıların sağlık hizmetlerinden daha fazla faydalanması hedefleniyor.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ