Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-05-2015 21:30   Güncelleme : 20-05-2015 21:30

BELEDİYEDEN KUZULUK MAHALLESİNE GÖL PARK

Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk mahallesinde bulunan

BELEDİYEDEN KUZULUK MAHALLESİNE GÖL PARK
Akyazı Belediyesi tarafından Kuzuluk mahallesinde bulunan göl park için çalışmalar hızlandırılırken İlçeyi ziyaret eden misafirler için Turist uğrak yeri olması hedeflenen gölde Başkan Akcan ilk kayık turunu gerçekleştirdi.

 Doğal güzelliği ile gelenlerin ilgisini çeken ve Aksartepe’yi karşıdan gören Kuzuluk mahallesi Göl Park’ta başlatılan çalışmaları yerinde inceleme yapmak üzere giden Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alarak çevre düzenlemesi ve diğer tüm çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak Parkın hizmete alınması ile ilgili talimatlarını verdi. Başkan Akcan ayrıca şu anda yapım aşamasında olan Göl Park’ta küçük bir kayık ile kayık turu gerçekleştirerek  İlçemizi ziyaret edecek misafirlerin ve turistlerin uğrak yeri olması beklenen Göl parkta ilk kayık deneyimlerinden birini yaşadı.

 Göl Parkta hem Akyazılılar hem de ilçemize gelen Misafirler ve Turistler için güzel bir mesire alanı göl kenarında oturma bankları, yürüyüş ve piknik alanları inşa ediliyor.

 Kısa bir süre içerisinde yapımı tamamlanacak olan Kuzuluk göl park geniş bir alanı kapsayan yemyeşil çevresi, tertemiz havası, Aksartepe manzaralı, göl kenarında muhteşem piknik keyfi ve doğal güzelliği ile Akyazı’nın en uğrak yerlerinden biri olması bekleniyor.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ