Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-05-2015 23:56   Güncelleme : 03-05-2015 23:56

GİRESUN MUSİKİ CEMİYETİNDEN HENDEK’TE SÜPER KONSER

Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Sakarya İlk adım Derneği

GİRESUN MUSİKİ CEMİYETİNDEN HENDEK’TE SÜPER KONSER

Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Sakarya İlk adım Derneği işbirliği ile Davet edilen Giresun Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği topluluğu Hendek İlçesinde bir konser verdi.

Hendek Belediyesi Kültür Merkezi salonunda verilen konser tek kelime ile muhteşemdi ve izleyenleri mest etti.

Konserin başlamasından önce Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Tan ve Sakarya İlk adım Derneği başkanı Hasan Kargün birer konuşma yaparak misafir ekibi Sakarya ve Hendek’te ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek konsere katkı veren herkese teşekkür ettiler.

Konuşmalardan sonra Giresun Musiki Cemiyeti Halk Müziği topluluğu Şef Tan Türker yönetiminde Anadolu’nun çeşitli yörelerinin sevilen türkülerlerini mükemmel bir şekilde sunarak izleyenlerden büyük alkış almayı başardılar.

Konsere  misafir olarak katılan TRT sanatçısı İlker Gökkaya da okuduğu türkülerle konsere renk kattı.

İki bölümden oluşan konser sanatçıların birlikte çalıp söyleyerek oynadığı Giresun karşılaması ile sona erdi.

Konser sonunda Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Tan Hendekliler adına katkılarından dolayı İlk adım Derneği Başkanı Hasan Kargün ve Misafir ekip yetkililerine birer teşekkür plaketi verdi. Plaketler Hendek Belediye BaşkanYardımcısı Sinan Baylan ve Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir tarafından verildi.

Gecede ayrıca Sakarya Gaziler Derneği Kurucusu ve Onursal Başkanı Salim Yarar da Ekibin kafile Başkanı Osman Doğramacı’ya bir plaket verdi.

Giresun’lu misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan İlk Adım Derneği ve Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkilileri onları  Taraklı ilçesi, Kartepe ve Bayraktepeyi gezdirerek güzel bir gün geçirmelerini sağladılar.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ