Eğitim
Giriş Tarihi : 29-04-2015 08:27   Güncelleme : 29-04-2015 08:27

AKYAZI BELEDİYESİ KUR-AN’I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Akyazı Belediyesi Spor Şenlikleri kapsamında öğrencilere yönelik anlamlı

AKYAZI BELEDİYESİ KUR-AN’I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

faaliyetler ve yarışmalar tüm hızıyla sürerken etkinlikler kelamların en güzeli Kur-an’ı Kerim’i güzel okuma yarışması ile devam ettirildi.

 kyazı Belediyesi Spor, Sanat, Bilim, Sosyal ve Kültürel, etkinlikleri kapsamında anlamlı yarışmalar ve faaliyetler tüm hızıyla sürerken Akyazı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Kılıçoğlu düğün salonunda 28 Nisan 2015 Pazartesi günü ( dün )  yapılan Kur-an’ı Kerim’i güzel okuma yarışması yarışmaya katılan 45 öğrencinin okuduğu kelam’ların en güzeli

Kur-an’ı Kerim tilavetleri ile yapıldı

 Birinci olmak için bütün hünerlerini sergileyen ve güzel seslerini ve duygularını okudukları kelamlara yansıtmaya çalışan öğrenciler Akyazı Müftüsü Mehmet Şenokur başta olmak üzere 5 kişilik bir juri ekibi tarafından dikkatle dinlendi.

 Yarışmada birbirinden güzel sesler Kur-an’ı Kerimi okurlarken kendilerini dinleyen juri üyeleri de karar vermekte zorlandılar. Yarışmada dereceye giren öğrencilerin sonuçları hemen açıklanırken ödül töreni ise 2 Haziranda yapılacak toplu ödül töreninde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tarafından verilecek.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ