Eğitim
Giriş Tarihi : 23-04-2015 15:52   Güncelleme : 23-04-2015 15:52

İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN KUTLU DOĞUM KUTLAMASI

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen

İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN KUTLU DOĞUM KUTLAMASI

kutlu doğum kutlaması Atatürk spor salonunda yapıldı.

Peygamber Efendimizin doğumunun 1444. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen kutlu doğum etkinliği saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı.

Akyazı İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Recep Sarıhan’ın açış konuşmasında şunları söyledi “ Kutlu Doğum bu yıl üç aylara yeni girmiş olmamız nedeniyle güzel bir zamana denk geldi. Öğrencilerimiz kutlu doğum münasebetiyle bir ay içinde 10 milyon salavat-ı şerif ve 78 hatim yaptı. Amacımız yüce peygamberimizin doğumunu adına yaraşır bir şekilde kutlamak ve onun şefaatine nail olabilmektir dedi.

Okul Müdürünün konuşmasının ardından program Kuran-ı Kerim okunması, öğrencilerin sinevizyon gösterisi, Peygamber Efendimize naat ve şiirlerin okunması,  öğrencilerin canlandırdığı piyeszer ve semazen gösterileri devam etti.

Düzenlenen etkinliğe Belediye başkanı Hasan Akcan, AK Parti Milletvekili adayı Recep Hacıeyüpoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Şenokur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora ile kalabalık izleyici katıldı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ