Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 22-04-2015 15:59   Güncelleme : 22-04-2015 15:59

SAKARYA’DA AB’Yİ KONUŞTUK

Sakarya’da faaliyetlerini sürdürmekte olan SATSO,

SAKARYA’DA AB’Yİ KONUŞTUK

ATSO ile Adapazarı ve Akyazı Ticaret Borsalarının ortaklaşa düzenlediği Türkiye AB ilişkilerinde yeni gündem konulu panel SATSO salonunda yapıldı.

 Moderatörlüğünü  İKV Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Nuri Görenoğlu’nun yaptığı panel’de Ekonomi Bakanlığı AB Genel Müdürü Murat Yapıcı Türkiye AB Gümrük Birliğinin Güncellenmesi ile ilgili son gelişmeler, İKV Genel Sekreter yardımcısı ve Araştırma Müdürü Melih Özsöz Türk Vatandaşları için Vizesiz Avrupa, Vize serbestliği, geri kabul ve sonrası, İKV Brüksel temsilcisi M.Haluk Nuray da Gümrük Birliği ve TTIP Ekseninde Türkiye-AB Ekonomik İlişkilerinin yeni yüzü konularında bilgi verdiler.

 Panelin sona ermesinin ardından İKV ve DEİK Başkanı Ömer Cihat Vardar tarafından düzenlenen panele katkılarından ötürü Başkanımız Şinasi Bayraktar,SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar ile Adapazarı Ticaret Borsası Başkan yardımcısı Nihat Özdemir’e birer plaket takdim etti.

 Düzenlenen panele Vali yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Sakarya B.Ş.Belediye başkanı Zeki Toçoğlu,   SGK İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ile kalabalık davetli katıldı. Ticaret Odası ve Ticaret Borsası başkanları da panelde ev sahipliği yaptı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ