Eğitim
Giriş Tarihi : 09-04-2015 16:06   Güncelleme : 09-04-2015 16:06

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜNDE COŞKULU KUTLAMA

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü Otizm Farkındalık Günü dolayısı ile

OTİZM FARKINDALIK GÜNÜNDE COŞKULU KUTLAMA

düzenlediği etkinlikte engelli çocuklarla engelsizleri bir araya getirerek onlara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Akyazı öğretmen evinde Akyazı Toplum Sağlığı Merkezi, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü ortak çalışması ile düzenlenen etkinlik  adeta bayram havası içinde geçti.

 Halk Sağlığı merkezinin beyaz melekleri her zaman olduğu gibi bu gün de görevlerini en iyi şekilde yapmayı başararak müzik eşliğinde çocuklarla danslar yaparak, çeşitli oyun ve gösterilerle onların doyasıya eğlenmesini sağladılar.

 Etkinliğe Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü de çeşitli hediyeleri ile birlikte katıldılar. Tişörtler, boyama kitapları ve boyalar dağıtıldı. Hep birlikte resimler boyandı.

Otim günü dolayısı ile açıklama yapan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz Etkinliğimizde engelli öğrenciler engeli olmayan öğrenci arkadaşlarıyla eğlenceli ve öğretici bir gün geçirdiler. Toplumda bir farkındalık yaratmayı hedeflemiştik. Gördüğünüz gibi amacımız gerçekleşti dedi. Yılmaz etkinliğimize destekleri ile katkı veren Başta İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Cumhuriyet Ana Okulu Müdürlüğü, Kız Meslek Lisesi müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Programın sonunda üzerinde  “otizmin farkındayız. Sizlerin yanındayız” yazılı pasta alkışlar arasında mumları üflendi. Daha sonra da çocuklara dağıtıldı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN: https://www.facebook.com/video.php?v=677560792390560

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ