Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 31-03-2015 14:52   Güncelleme : 31-03-2015 14:52

BÖLGE YARIŞMALARINDA 7.OLDULAR

Geçtiğimiz aylarda Sakarya’da yapılan ortaokullar arası masa tenisi

BÖLGE YARIŞMALARINDA 7.OLDULAR

yarışmalarında Sakarya şampiyonu olan Akyazı Cumhuriyet Orta okulu masa tenisi takımı Sakarya’yı temsilen katıldığı Yalova’da yapılan Masa Tenisi Bölge yarışmalarında final grubuna katılmayı son anda kaybetti.

 Kocaeli, Bolu, Edirne temsilcileriyle aynı grupta yer alan okulumuz, Kocaeli’nin ardından grup ikincisi olarak üst tura çıktı. ikinci turda Yalova temsilcisine yenilip, Bartın temsilcisini  yenince ilk dört final şansı yakaladı. Kastamonu temsilcisine şansız bir şekilde yenilen final şansını kaybetti.

Bu sonuçla şampiyonayı 7.olarak tamamlayan Cumhuriyet Ortaokulu Akyazı’ya döndü.

Beden Eğitimi öğretmeni Mustafa BAŞAK'ın çalıştırdığı Levent BAŞTAN, Ensar ATMACA, Furkan HİKMET, Eren ORSAVAŞ'tan oluşan Cumhuriyet Ortaokulu Masa tenisi takımı oyuncuları şanssız bir maçı kaybederek final şansımızı kaybettik. Onların imkanlarını gördükten sonra kendimizi başarılı kabul ediyoruz.

Okul müdürü Fatih YILMAZ da yaptığı açıklamada " Sakarya ve Akyaz’yı en iyi şekilde temsil eden başta öğretmenime, öğrencilerime ve onları bize emanet eden velilerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ