Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 28-03-2015 00:07   Güncelleme : 28-03-2015 00:07

ODA BAŞKANLARININ KONUĞU ZİHNİ AÇBA’YDI

SESOB’a bağlı olarak Akyazı’da faaliyetlerini göstermekte olan

ODA BAŞKANLARININ KONUĞU ZİHNİ AÇBA’YDI

Bakkallar-Bayiler, Esnaf Sanatkarlar, Manifaturacılar-Kavaflar, Madeni Sanatkarlar, Gıda Maddeleri, Ağaç İşleri, Berberler ve Şoförler Odası başkanları tarafından başlatılan “Akyazılı Milletvekili aday adayları” ağırlamasında bu defaki konuk MHP’den Milletvekili aday adaylı olan Zihni Açba oldu.

 Akyazı Sadabat aile parkında sabah kahvaltısında Milletvekili aday adayı Zihni Açba ile bir araya gelen Oda başkanları adına konuşmayı Manifaturacılar Odası başkanı İsmet Öztürk yaptı. Öztürk, Önce AK Partiden, sonra da CHP’den Milletvekili aday adayı olan hemşehrilerimizle sabah kahvaltılarında bir araya geldik. Bugün de MHP’den Milletvekili aday adayı hemşehrimizle birlikteyiz. Diğer buluşmalarımızda söylediğimiz gibi bugünde aynı sözleri tekrarlıyoruz ve diyoruz ki, hangi partiden olursa olsun bir Akyazılı hemşehrimizin seçilebilecek bir sırada gösterilmesi halinde tüm Odalar olarak o ismi destekleyeceğiz. Bunu bir kez daha deklere ediyoruz dedi ve Zihni Açba’ya çıktığı yolda başarılar diledi.

 BEN ANKARA’DA SİZİN SESİNİZ OLMAK İSTİYORUM

 MHP Milletvekili aday adayı olarak yola çıkan Zihni Açba’da konuşmasında hem kendisine hem de diğer Akyazılı Milletvekili adaylarına gösterdikleri yakın ilgi ve samimi davranışınızdan ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Ben burada doğdum, burada yetiştim ve yaşamımı yine burada yani Akyazı’da ve Sakarya’da sürdürüyorum. Benim bu güzel İl’ime ve İlçeme borcum var. Bu borcumu Milletvekili olarak ödemek istiyorum. Bu düşünce ile yola çıktım. Allah izin verir Milletvekili seçilirsem sizlerin Ankara’da sesi olacağıma şimdiden söz veriyorum dedi.

 Zihni Açba ile birlikte sabah kahvaltılı toplantıya katılan MHP İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu’da yaptığı konuşmada Oda başkanlarına nazik davetleri nedeniyle teşekkür etti ve inşallah Zihni Açba büyüğümüzü Ankara’ya göndeririz dedi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ