Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 25-03-2015 22:58   Güncelleme : 25-03-2015 22:58

DOKTOR İZMİRLİ’YE AKYAZI’DA BÜYÜK İLGİ

AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Dr. Cevdet İzmirli

 DOKTOR İZMİRLİ’YE AKYAZI’DA BÜYÜK İLGİ

STK yoklamasından bir gün sonra Akyazı’ya geldi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile eş ve dostunu ziyaret etti ve gördüğü büyük ilgi nedeniyle de mutlu bir şekilde Akyazı’dan ayrılarak Sakarya’ya geri döndü.

İZMİRLİ ATSO’DA

Dr. Cevdet İzmirlinin ilk ziyaret ettiği yer Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Yönetim Kurul başkanı Şinasi Bayraktar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Cevdet İzmirli yaptığı konuşmada  Akyazı’yı adeta kendi evim gibi görüyorum ve Akyazılıları da çok seviyorum. Onların beni sevdiği gibi. Dün yapılan STK yoklamasında Akyazılılardan büyük destek aldım. Bugün hem kendilerine teşekkür etmek hem de dostlarımı ziyaret etmek için buraya geldim. İlk ziyaretimi de baba dostu olan Şinasi Bayraktar’a yapıyorum dedi.

ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar’da Dr. İzmirlinin Sakarya’da olduğu gibi Akyazı’da da çok sevildiğine dikkat çekti ve kendisine çıktığı yolda başarı dileklerinde bulundu ve her zaman yanandayız dedi. Ziyarette Başkan yardımcısı Orhan Erdem’de hazır bulundu.

İZMİRLİ MUHTARLAR DERNEĞİNDE

Dr. İzmirlinin ikinci ziyaret ettiği yer Akyazı Muhtarlar Derneği oldu. Dernek başkanı ve Durmuşlar mahalle Muhtarı Bekir Durmuş ile Dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından candan karşılanan Dr. İzmirli, burada yaptığı konuşmada Milletvekili seçilmesi halinde nasıl çalışacağı konusunda bilgi verdi ve beni bir kardeşiniz olarak biliyorsunuz, bu duyguyu yapacağım çalışmalarla zirveye çıkaracağım. Bu konuda sizlere şimdiden söz veriyorum dedi.

Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş da Dr. İzmirlinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendisine çıktığı yolda başarı dileğinde bulundu.

İZMİRLİ BORSA’DA

AK Parti Milletvekili aday adayı Dr. Cevdet İzmirlinin son ziyareti Ticaret Borsası oldu. Borsa Yönetim Kurulu başkanı Ali Şener Bayraktar tarafından da sıcak ilgiyle karşılanan Cevdet İzmirli, burada yaptığı konuşmada biraz evvel Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etmiştim. Orada söylediğim gibi benim Bayraktar ailesi ile yakın ilişkilerim var. Babaları ile olan dostluğumu çocukları da iyi bildiği için beni sıcak karşıladılar ve ben bu durumdan son derece etkilendim ve mutlu oldum dedi ve Milletvekili seçilmesi halinde gece gündüz demeden Sakarya ve tüm İlçeleri için çalışacağını söyledi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ