Eğitim
Giriş Tarihi : 19-03-2015 23:43   Güncelleme : 19-03-2015 23:43

ŞEHİT YÜZBAŞIDAN UNUTULMAYACAK ETKİNLİK

Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi

ŞEHİT YÜZBAŞIDAN UNUTULMAYACAK ETKİNLİK

Sosyal Dayanışma Kulübü öğrencilerinin Akyazı İlkokulunda Özel Eğitim sınıfında eğitimlerini sürdürmekte olan engelliler sınıfında düzenledikleri etkinlik engelli öğrencileri unutamayacakları bir gün yaşamalarına neden oldu.

Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi Müdürü Eşref Başer ve yardımcısı Necati Uçan, Rehber Öğretmen Vildan Aksakal, Müzik Öğretmeni Anıl Çılgın ve Fizik Öğretmeni Fatma Şenay Özmen’le birlikte kulübe üye olan 30 öğrenci Akyazı İlkokuluna giderek burada eğitimlerini sürdürmekte olan engelliler sınıfında çeşitli etkinlikler yaparak engelli çocukları mutlu etti.

Kulübe üye olan öğrenciler kendi harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları çeşitli hediyeleri engelli öğrencilere verdiler ve getirdikleri yaş günü pastasını da onlara kestirmek suretiyle, engelli çocukların sevinmelerine ve mutlu olmalarını sağladılar.

Kulüp öğrencileri palyaço kıyafetleri ile engelli çocukları güldürmeyi başarırken, söyledikleri şarkılara engelli öğrencileri de katınca ortaya mükemmel ve unutulmaz bir görüntünün çıkması sağlandı.

Sosyal Dayanışma kulübüne üye olan öğrenciler bu tür etkinlikleri bundan sonra da yapacaklarını ve geleneksel hale getireceklerini söylediler ve bugün bizlerde bizden birer parça olan engelli kardeşlerimizle birlikte olduğumuz ve onları bir nebze olsan güldürebildiğimiz ve mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz ve mutluyuz dediler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ