Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 13-03-2015 23:04   Güncelleme : 13-03-2015 23:04

PARİS’TE GELENE HOŞGELDİN GİDENE GÜLE GÜLE YEMEĞİ

Akyazı Paris Orta Okulu ve İlkokulu okulda görevli iken başka yerlere tayinleri

PARİS’TE GELENE HOŞGELDİN GİDENE GÜLE GÜLE YEMEĞİ

çıkan ve başka yerlerden Paris Orta okulu ve İlkokuluna tayin edilerek gelen öğretmenler için gelenlere hoş geldin gidenlere güle güle yemeği düzenlendi.

Batakköy Mahallesindeki Semazen tesislerinde  Paris İlk ve Ortaokulu Aile Birliği başkanları Yakup Aynacı ve Mehmet Öztürk tarafından düzenlenen yemeğe okulun tüm öğretmenleri eş ve çocukları ile birlikte katıldı.

Birlikte yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan okul müdürü Emin Akbayrak bu akşam Paris orta ve ilkokulu olarak  birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini gösterdiklerini belirterek memuriyetin bir cilvesi olarak okulumuzdan başka başka kurumlara atanan arkadaşlarımız oldu. Bu gece onları yeni görev yerlerine uğurlarken okulumuza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Başarı dileklerimizle yeni görev yerlerine uğurluyoruz. Dedi.

Müdür Emin Akbayrak kendisi gibi okula Müdür yardımcısı olarak yeni atanan Levent Kobya ve Ali Atmaca; Beden eğitimi öğretmeni Esra Sönmez Ak, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Rıdvan Dişli ve Matematik Öğretmeni Merve Erdoğan’a da hoş geldiniz dedi.                   

Daha sonra okuldan tayinleri çıkarak Yenikent Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılığına atanan Müdür yardımcısı Ekrem Keser, Akyazı Kuzuluk Mahallesi Topçu Sırtı Orta Okulu Müdürlüğüne atanan Nurhan Gökkaya, Ali Dilmen Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenliğine atanan Harun Mutlu ve Şehir Ali Borinni Zihinsel engelliler okuluna atanan Nefise Babagil’e birer plaket verildi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ