Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 13-03-2015 22:52   Güncelleme : 13-03-2015 22:52

ATSO YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı

ATSO YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER

Z.Şinasi Bayraktar beraberinde Meclis Üyeleri Ahmet Cemal Var, Ali Çetin, Ayhan Yılmaz , Mehmet Öztürk ve Yönetim Kurulu üyesi Sadi Ömercikoğlu olduğu halde önce MÜSİAD’ı daha sonra da İl Milli Eğitim Müdürüne bir nezaket ziyareti yaptı.

Başkan Bayraktar Genel Kurullarını  tamamlayıp yeni görevlerine başlayan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç ile yeni yönetimini ziyaret edip kendilerini hem tebrik etmek hem de başarı dileklerini iletmek için bu ziyareti yaptıklarını söyledi.

MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç’te yaptığı açıklamada Akyazılı hemşehrilerimin bize yaptığı bu ziyaret beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

ATSO heyetinin ikinci ziyaret durağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. ATSO Başkanı Bayraktar Mevlüt Kuntoğlu’na Mardin İl Milli Eğitim Müdürü iken İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması nedeniyle bu ziyareti yapıyoruz. Kendisine hoş geldin diyor ve İlimizde başarılı çalışmaları yapmasını temenni ediyoruz dedi.

İlimize gelerek görevine yeni başlayan Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu’da yapılan ziyarettenr duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve STK’larının öneminden bahsederek, el birliği ile ve birbirimize destek vererek tüm sorunları aşacağımıza gönülden inanıyorum dedi ve ziyaretçilerine teşekkür etti.  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ