Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 13-03-2015 16:36   Güncelleme : 13-03-2015 16:36

GENÇLİK PROJESİ İÇİN İMZA TÖRENİ

Akyazı Belediyesi tarafından gençleri erken yaşlarda spor’a sanat’a Bilim’e ve Kültürel etkinliklere

GENÇLİK PROJESİ İÇİN İMZA TÖRENİ

yönlendirmek amacıyla hazırlanan proje’nin protokol imza töreni proje destekçileri tarafından Akyazı Kenan Sofuoğlu parkında yapıldı.

Akyazı Belediyesi Spor, Sanat, Sosyal, Kültür, Bilim şenlikleri projesine destek veren İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü,

Akyazı Kaymakamlığı, Karapürçek Kaymakamlığı, Akyazı İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, Akyazı İlçe Spor Müdürlüğü, Akyazı Belediyesi Kültür Sosyal işler Müdürlüğü, hazırlanan protokol sözleşmesini imzalayarak bugün itibarı ile Akyazı Belediyesi Spor, Sanat, Sosyal, Kültür bilim şenlikleri projesini resmen başlattılar.

Protokol imza töreni’ne Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı, Karapürçek Kaymakam’ı Yusuf İzci, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, İl Gençlik ve Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, Akyazı İlçe Milli eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı İlçe Spor Müdürü Metin Yılmaz, Akyazı Belediyesi Spor koordinatörü Sait Okur, ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Sakarya il Gençlik spor şube Müdürü Bülent Kasım “Çocuklarımızı, Genç nesili bilinçlendirmek, kazanmak, Bilime, sanata, spora, sosyal ve Kültürel etkinliklere yönlendirmek adına düşünülmüş bu proje’ ye proje destekçisi olmaktan ve burada bu protokol imzasını atmaktan son derece mutluyum bu proje’ye her zaman il gençlik spor müdürlüğü olarak destek vereceğiz ” dedi

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir “Akyazı Belediyesi tarafından hazırlanan ve diğer ilçeler içinde örnek olması gereken bu proje’nin destekçisi olarak Akyazı İlçe Milli eğitim müdürlüğü, tüm eğitim camiası ve öğretmenlerimiz ile sonuna kadar destek vereceğiz. Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan’a bu güzel proje için teşekkür ediyoruz ”dedi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Akyazı Belediyesi olarak hazırlamış olduğumuz bu proje ile gençlerimizi bundan sonra daha da çok kazanacağız. Ağaç yaş iken eğilir sözünden yola çıkarsak çocuklarımızı gençlerimizi daha erkenden Spora, Sanata, Kültüre, Bilime yönlendirerek gelecek için daha güzel nesilleri el birliği ile yetiştireceğiz. Projemizin ilk adımı olan spor etkinliklerini ilk olarak başlatıp diğer önemli adımları olan Sosyal, Kültürel, Bilim adımlarını da en kısa zamanda başlatacağız ” dedi.

Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Ballı hazırlanan bu proje’nin ilçemiz gençliği için önemli bir proje olduğunu dile getirerek bu proje’de emeği geçen Akyazı Belediyesi’ne ve protokol’ü imzalayarak destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ