Eğitim
Giriş Tarihi : 04-03-2015 21:19   Güncelleme : 04-03-2015 21:19

S.A.B.A.H. DERNEĞİ MADANOĞLU ORTAOKULUNDA EĞİTİME DEVAM ETTİ

Kısa adı S.A.B.A.H. olan

S.A.B.A.H. DERNEĞİ MADANOĞLU ORTAOKULUNDA EĞİTİME DEVAM ETTİ

Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneği  eğitim ve tatbikatlarına ara vermeden devam ediyor.

S.A.B.A.H. Derneği üyeleri son günlerde Sakarya ve çevresinde meydana gelen Sakarya nehri ve Mudurnu çayında meydana gelen kaybolan vatandaşların aranmasında AFAD ile birlikte arama kurtarma çalışmalarına katılırken diğer yandan planladığı eğitim çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor.

S.A.B.A.H. bugün Akyazı Madanoğlu Ortaokulundaydı.

Dernek Başkanı İlhan Durgut ve bir gurup eğitimci gurup ayrı ayrı sınıflara girerek projeksiyon desteğinde  "Temel Afet Bilinci Eğitimi' ni" teorik olarak başarıyla gerçekleştirdi.

Bu güne kadar yaklaşık 7 bin öğrenci ve sivil vatandaşa afet bilinci eğitimi vereb S.A.B.A.H.  gurubu Madanoğlu Ortaokulundaki eğitimi ile 8 bin kişiye ulaştı.

Tatbikat sonunda bir açıklama yapan Dernek Başkanı İlhan Durgut aralıksız olarak sürdürmekte olduğumuz eğitim  ve tatbikatlarımız tüm okullarımızda verilecek  Durgut çalışmalarımıza eğitim almayan öğrenci kalmayıncaya kadar devam edeceğiz. Daha sonra da aynı eğitimi vatandaşlarımıza  vereceğiz.

Bugünkü eğitimimiz sırasında Madanoğlu ortaokulu öğretmen ve idarecilerinin gösterdiği hassasiyet ve özen eğitimin başarısı çok daha üst noktalara ulaşmasına neden olmuştur Bu nedenle kendilerine teşekkür ederim. Dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ