Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-03-2015 22:53   Güncelleme : 03-03-2015 22:53

ODA BAŞKANLARINDAN BEKİR DURMUŞ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz Çarşamba günü Kongresini yaparak yeniden Akyazı Muhtarlar Derneği başkanlığına seçilen

ODA BAŞKANLARINDAN BEKİR DURMUŞ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bekir Durmuş ve ekibine Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bekir Durmuş'un bu günkü ziyaretçileri İlçede faaliyet gösteren Akyazı Mani Faturacılar Odası başkanı, Berberler Odası başkanı, Bakkallar Odası başkanı, Madeni sanatkarlar Oda başkanı ve Gıda Maddeleri Oda Başkanları idi.

Akyazı Mani Faturacılar Odası Başkanı İsmet Öztürk, Berberler Oda Başkanı Hasan Cengiz, Bakkallar Oda Başkanı Hüseyin Kaliç, Madeni Sanatkarlar Oda başkanı Hayri Curoğlu ve Gıda Maddeleri Oda Başkanı Mustafa Demiralay, Muhtarlar derneğini ziyaret etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Altındere Muhtarı Süleyman Sandıkçı ve yönetimi ile misafirleri karşıladı.

Tek kişiye değil tüm Akyazılı aday adaylarına destek veriyoruz

 Sivil Toplum Kuruluşlarının, muhtarlıkların, Odaların ve siyasileri birleştirerek Akyazı için kalıcı ve daha güzel işler yapılacağı konuşulan ziyarette,  Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş Şunları söyledi: Bizde odalarla birlikte aynı düşünce ve niyetteyiz, birlikten her zaman güç doğar. Bizim amacımız Akyazı’ya bir şeyler katmak. Diğer yandan tek listeyle tekrar başkan olmamda katkısı olan herkese teşekkürler. Göreve tekrar gelmekle çok zor ve ağır bir yükü omzuma yüklemiş oldum, ancak bu görevi zaten istiyorum ve layıkıyla inşallah yapacağım. Sivil Toplum örgütleri Akyazı da birlik içinde olmalı ki daha iyi şeyler başarabilelim. Bu birleşmeye mümkün mertebe siyasileri de katalım.

Birine değil tamamına destek

Bir taraftan da unutmadan söylemeliyim ki bazı haber sitelerinde hakkımızda ‘Muhtarlar Derneği vekil aday adaylığında bu kişiyi destekliyor, Muhtarlar Derneği tam destek veriyor’ gibi hitaplarda bulundular. Böyle bir şey yoktur. Biz Ali Veli diye ayırmayız, Akyazılı bizden biri olan herkesi, hangi parti ve görüşten olursa olsun, bizim ilçemizin insanı olduğu takdirde destekleriz tabii ki elimizden geldiğince. Bizim kanaatimiz isteğimiz yeter ki Akyazılı bizden bir vekil olsun doğrultusundadır.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ