Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 28-02-2015 23:25   Güncelleme : 28-02-2015 23:25

AKYAZI’DA BADMİGTON ANTRENÖRLÜĞÜ KURSU

Geçtiğimiz ay Paris Orta okulu Beden Eğitimi öğretmeni

AKYAZI’DA BADMİGTON ANTRENÖRLÜĞÜ KURSU

ve Badmgton Antrenörü Adnan Bak’ın davetlisi olarak Akyazı’ya gelen Badmigton Federasyonunun üst düzey yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucu Akyazı’da Badmigton Antrenörlüğü kursu açılması kararlaştırılmıştı.

 Bu amaçla geçtiğimiz hafta  Ankaya’ya giden Adnan Bak son görüşmeleri yaparak Antrenörlük kursunun onayını aldı ve kurs 27 Şubat 2015 tarihinden itibaren başladı.

 Kurs süresince Yardımcı Doçent Doktor İpek Kolayiş Spor Anotomisi, Spor Psikolojisi ve spor Fizyolojisi, Doç. Dr. Murat Çilli Genel Antrenman Bilgisi ve Ölçme Değerlendirme, Nedim Kurtiç Spordu Sağlığı ve ilk yardım, Doç Dr. Çetin Yaman Psikomotor Gelişim ve Yetenek Seçimi ve İlkeleri, Yard. Doç. Dr. Gülten Hergüner Sporda Öğretim Yöntemleri ve Sporda Yönetim ve Organizasyon, Öğretim Görevlisi Hasip Cana Beslenme ve OKT. Nesim Yalvarıcı Özel antrenmen bilgisi konularında ders verecekler.

 Aki hafta sürecek olan kursun ilk haftasında teorik dersler 2. haftasında ise kapalı salonda uygulamalar yapılacak.

Kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Badmigton antrenörü belgesi verilecek.

Ağırlıklı olarak öğretmenlerden oluşan 40 kursiyerin katıldığı kurs tahmin edilenin üstünde ilgi gördü.

Kursiyerler böyle bir kursun Akyazı’da açılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederlerken bunu şahsi gayreti ve Federasyon üzerindeki etkisi ile Akyazı’da açılmasını sağlayan Adnan Bak’a teşekkür ettiler.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ